Следва

IN THE HEART OF THE CITY

Любен Дилов се "дави" в ефира на Нова ТВ

Навръх 9 септември Нова ТВ ще излъчи пилотния епизод на най-новото токшоу в ефира на "Станция Нова", наречено "Удавете водещия", в ролята на който ще влезе Любен Дилов – син...

People of art преди 11 години

Като телевизионен водещ ще започне да се изявява от тази неделя Любен Дилов – син, съобщиха от пресцентъра на Нова ТВ. Според идеята предаването ще бъде нестандартно и провокативно.

Според обещанието на авторите на новото шоу Любен Дилов ще бъде ироничен, подигравателен, любезно-провокативен и обикновено на страната на непопулярното мнение. Разглежданите тези ще бъдат объркващи, шокиращи, дори направо влудяващи.

Самият водещ определя образа си като на „д-р Хаус, на когото може да ритнете бастуна, и да се посмеете, докато пада”. Заплахата от “удавяне” ще съществува през цялото време на предаването, а зрителите постоянно ще бъдат приканвани да го сторят, в случай, че не го харесат.

Те ще гласуват за “удавянето” му на специален сайт, това гласуване всъщност ще определя изхода от сблъсъка. Ако надделеят гласовете за “удавете водещия”, следва символично “удавяне” в ефир.

Любен Дилов – син ще набляга също така на екстравагантна визия – всеки път ще бъде с различни на цвят очила, риза, папийонка и копчета за ръкавели.

Първото издание на шоуто ще бъде тази неделя, а първият опонент на Дилов ще бъде не кой да е, а Кеворк Кеворкян. Новото предаване ще върви в неделя от 9 до 11 сутринта.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра