Следва

Подаръци за много обич

Dunhill Spring@SITE_URLSummer 2008

Една от най-великите марки за мъже, британският титан dunhill анонсира новите си колекции дрехи за...

Beauty преди 16 години

Една от най-великите марки за мъже, британският титан Dunhill<@SITE_URLstrong> анонсира новите си колекции дрехи за пролетта и лятото на 2008, които ясно нашепват: свободомислие, своенравност, благородство, свобода.

Бунтарската същност на Dunhill<@SITE_URLstrong> за приключения, слънце, дълги летни вечери, мързеливи дни и хедонизъм са отразени в 4-те ключови колекции – спортно елегантното облекло с теми Signature, Travelling, Recreation и tailoring of Modern Heritage....

В колекциите сега ще намериш любимите и в крайна сметка непреходни и неподвластни на времето кашмирени пуловери, удобни жилетки, меки кожени якета, всяко едно от тях ценна вещ, красива като бижу.

При всички тях детайлът е крал, но специално във функционалната тема Signature Негово величество направо разбива. Късият отвор на polo shirt-а, вталените панталони Dunhill slim Belgravia cut<@SITE_URLstrong>, двулицевото найлоново яке, едноцветно черно от едната страна, тъмно синьо, подобно на рибарска дреха от другата, мotorcycle якето с ръбовете от кожа като при чантите, а вътрешните джобове - перфорирани като шофьорски ръкавици

<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> Колекцията с лайтмотив „Пътуване”<@SITE_URLstrong> за пролетта ни връща към най-доброто в наследството на Dunhill<@SITE_URLstrong> в областта на дрехите за джентълмените с рокерски дух, любители на скоростната точност... Пътуването е свобода, облечена в ризите и панталоните, в комбинация от лен и памук, в памучни шорти в оранж, сиво и ярко зелено. За по-сигурно, dunhill предлага и превъзходния си деним в тъмно индиго, бял и син vintage wash памук.

Колекцията „Recreation”<@SITE_URLstrong> също свято пази стила на dunhill в рамките на съвременния класицизъм. Цветовете могат да бъдат подчертани, ако не се прибързва – от малиново розово до мандариново оранжево, от корал до петролено синьо – но сред обичайния гардероб за ваканциите, ключовите изделия ще носят на техните притежатели и придружителките им наслада за дълго. Представи си риза от памучно-ленен микс и жилетка в малиново розово, ммм.

Разбира се, Dunhill <@SITE_URLstrong>не би могъл да бъде Dunhill без постоянното откриване и преобразяване отново и отново на Съвременното Наследство. Успоредно с класическите официални ризи и леки памучни или ленени комбинации в сенките на бежовото, бялото, тъмносивото и джентълменското розово, отново се чуват акордите на 60-те. Отпускащ, релаксиращ, лен.

Памучни якета с джобове и детайли и декорации при зашиване. Фундаментално елегантна линия, стегната в рамото и тясна в краката. Костюмите при Dunhill са леко по-къси, с едно копче, една цепка, прав джоб, прорез на ревера на сакото. Осъвременен силует, подходящо балансиран от по-тънка вратовръзка, зашита с геометрични мотиви ала 1920 или принтирана в райе, Art Deco<@SITE_URLstrong> мотив или преоформено ново Dunhill logo<@SITE_URLstrong>.

Нова вълна на екстремност, призив за членство в клуба на сериозните джентълмени, шиене на границата на съвършенството и струящото Английско от глава до пети, създават и устояват невероятно деликатния баланс между дълбокото чувство за правилност и здравото и ясно изразено желание у всеки мъж за скъсване и разчупване на установените правила. Невероятни дрехи. Dunhill<@SITE_URLa><@SITE_URLstrong>. <@SITE_URLp>

More from View Sofia

More Beauty