Следва

Сутрин в 7 точно с Руми и Роси от галерия Ракурси

Сутрин в 7 точно с Юлия Константинова

Юлия е начело на модната медия ViewSofia от самото начало през миналата 2007г.
Снимахме я тайно, защото...

People of art преди 16 години

Юлия е начело на модната медия ViewSofia от самото начало й през миналата 2007г.

Снимахме я тайно, защото един забързан ден е интересен да се изживее.
Тогава, когато най-отпред и отгоре стои човек, който обича професията си, цени околните, гледа 2 деца и управлява медия, нещата се получават добре. 

Представяме ви един ден, проследен в динамиката на срещи и раздели на Юлия Константинова - лицето и душата на ViewSofia, не с идеята за подмазване на шефа, а за да започнем разкриването на амбициозния ни екип!  

В 8ч. сутринта двете ви малки съкровища чакат сутрешна порция любов.

В 10ч. часа - коафьорът ви чака.
В 11ч. ви очакват в резиденция Лозенец. С вас ще пътува фотограф.





В 12ч. е срещата с редакторите в офиса.

В 14ч.
при вас ще дойде дама - астроложка за интервю, а веднага след нея очаквайте появата на г-н Константинов, с когото имате планиран кратък обяд.





В 16ч.
е партито на Национални Дистрибутори, отивате заедно с Георги. Гого ще бъде в офиса до 15.45ч. Имате обещание да му купите малък подарък, което може да осъществите на място в Бонжур.





В 17 ч. е планирана връзка с партньори, за която имате отделен един час.

В 19ч. ресторант Дойран 1 ви очаква за плануваната вечеря с приятели.

Това щеше да пише в органайзера на Юлия Константинова, ако не помнеше всичко наизуст.

Юлия е начело на модната медия ViewSofia от самото начало през миналата 2007г.
За нея мотото Impossible is nothing е абсолютната истина. Снимахме я тайно, защото един  забързан ден е интересен да се изживее, както и да се прочете. Ето какво  ни сподели междувременно:


Работата:
Обичам работата си толкова много, колкото може да се обича една работа. Направо съм влюбена в нея. Занимавам се с реклама от години, с медии и журналистика – от по-скоро, но също с много хъс. View Sofia e моята трета рожба, която се роди по средата между двете ми момчета – Георги и Никола.

Мотото:
Търпението е висша добродетел!

Клиентът:
Абсолютна величина. Свещен. И почти винаги прав. От клиента зависи всичко, винаги ме е учудвало лежерното отношение към Негово Величество клиента у колеги и партньори, ангажирани в бизнеса, търговията или рекламата.

Почивката:
Извън София е единственият ми начин. Иначе педала е все натиснат. Обичам да остана сама, макар и за час. Почивам си при прекрасния ми масажист от поне 12 години – Петко, истински лекар, макар и без диплома. Почивам си и в офиса, на обяд, с всички от екипа докато си говорим за това-онова от живота.

Пазаруването:
Пазарувам на изблици, често с интервал от няколко месеца, но дойде ли шопинг-вдъхновението, направо ми е жал за спестяванията. Обичам да купувам скъпи неща, които после не пазя. Обичам да купувам дрехи на децата и дребни глезотийки за близките. Обичам да купувам за вкъщи, обикновено нови пердета, спално бельо, хавлии и тенджери. Не готвя много, но пък вкусно, и задължително в красиви тенджери.





Хубавото място за деца в София:
На Боровец!

Твоето място в София:
Офисът, вкъщи /квартал Лозенец е моят квартал, иначе съм родена в центъра на центъра, на Стамболийски и Борис/, ресторант Дойран 1, и всички улици в центъра.

Това, което всеки ден купуваш?
Кафе, нещо сладко, обикновено черен шоколад, дребни неща за вкъщи.

Това, което никога не би купила?
Сутиен със силиконови презрамки. И менте.

Как виждаш София?
Като симпатичен град от средна европейска величина, много обживян и някак старомоден. Фин в центъра като душата на стар музикант и хаотичен в покрайнините като селски панаир. Любим и скъп, роден град.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра