Следва

Lunchtime shopping - Къси поли

Анна Дело Русо с музикално парче и танц в ново видео, този път е за H&M

На фона на пищен италиански декор в злато и готически орнаменти, модната шефка на японския Vogue се изяви...

All fashion преди 11 години

На фона на пищен италиански декор в злато и готически орнаменти, модната шефка на японския Vogue се изяви отново (след онази Коледна картичка) във видео, в което показва импровизирани танцувални движения и йога пози.

В рокля, подобна на тези, в които излизат на терен художествените гимнастички, 50-годишната Анна Дело Русо прави този моден клип, наречен Fashion Shower (буквално Моден душ), в чест на специалната й колекция аксесоари за H&M.

Режисьори на видеото, в което се пее авторско парче на Анна „Модата е неудобна, когато се облека удобно, не изглеждам добре”, са прочутото фотографско дуо Мерт Алас и Маркус Пиго, а песента, като имаме предвид влиянието на Анна в модата, нищо чудно да се превърне в музикален хит сред младите фешънисти. Горко й на Лейди Гага! 

В модното филмче не се загатва и за секунда каква точно ще е колекцията на Анна в колаборация с H&M, но пък кому е нужно, след като всички очакваме тя да е точно като Анна - да величае изобилието и да се носи трудно в ежедневието. 



Съвместният продукт на модната редакторка и шведската марка ще бъде показан официално на 4 октомври в магазините на H&M по света, а дотогава гледаме само това: 



More All fashion