Следва

Черната Златка съблича всичко за календар

„Къде е Маги?” стартира с двучасов епизод

На 10 септември, понеделник, от 20.00 часа bTV стартира излъчването на първия от втората вълна български сериали „Къде е Маги?” с двучасов епизод. Зрителите на медиата ще се 

Movies & TV преди 11 години

Христо Шопов, Георги Стайков и София Кузева – Чернева отново заедно на екран.

На 10 септември, понеделник, от 20.00 часа bTV стартира излъчването на първия от втората вълна български сериали „Къде е Маги?” с двучасов епизод. Зрителите на медиата ще се „запознаят” с Маги и ще станат свидетели на емоциите, които ще изпитат нейните близки при новината за нейното изчезване. Как ще се развие съдбата на геройте, каква е истината за изчезването на 17-годишната дъщеря на сем. Табакови и какви са тайните, които крият членовете на трите семейства, зрителите на bTV ще могат да проследят всеки делничен ден от 20.00 часа.

С първите епизоди сериалът „Къде е Маги?” ще изненада зрителите си и с появата на още един обичан български актьор – Христо Шопов. Гост-звездата ще влезе в ролята на 52 годишния психолог Румен Алексиев - изключителен професионалист, завършил образованието си в Хумболдския университет, който практикува в България заради идеалистичното си желание да помага на развитието на професията в родината си. Образът, който Христо Шопов създава е изключително силен и богат на емоции и развитие. В „Къде е Маги?” героят на Христо Шопов помага на трима от главните герои да се преборят с личните си страхове и с огромното страдание, което животът им поднася.

С появата на Христо Шопов в сериала „Къде е Маги?” bTV събира на малкия екран трима любими на няколко поколения актьори, станали символ на едно отминало романтично време – главните действащи лица от филма „Вчера” Георги Стайков, София Кузева-Чернева и Христо Шопов. Ден преди телевизионната премиера на „Къде е Маги?” за феновете на филма, създаден през 1988г. от Иван Андонов, bTV е подготвила специално излъчване на 9 септември, неделя, от 20.00 часа. 

More from View Sofia

More Movies & TV