Следва

Синьо е цветът на миглите тази есен. Казаха го Dior и Stella McCartney

Много черно VS. много русо на наградите MTV Music Video 2012

По време на поредните награди на музикалната телевизия MTV за 2012-та, този път за музикално видео...

Celebrity beauty преди 11 години

По време на поредните награди на музикалната телевизия MTV за 2012-та, този път за музикално видео, забелязахме силни цветове в косите на поп звездите, от една страна наситено абаносово черно, от друга - контрастното му - светлорусо.

В категорията на много черните коси на червения килим по време на церемонията от 6 септември в Лос Анжелис влиза първа Риана. Певицата се появи с нова къса прическа в наситено черен нюанс, която контрастира перфектно на бялата й рокля Adam Selman (както ни подсказахте в коемтарната форма) и се допълва чудесно с шоколадовата й кожа и белия педикюр. Колко дълго ще трае този съвсем пресен неин имидж не знаем, но със сигурност ще запомним трансформацията като една от най-елегантните, в които се е преобразявала някога барбадоската.

Колежката й Кейти Пери също се остави в плен на черното като махна синьото и розовото и пусна дългите до кръста коси в плътния нюанс.



Като опозиция на черните коси бяха певицата Пинк и младата Майли Сайръс, а русото и при двете бе наситено, само в един нюанс. 

Дали четирите поп идоли ще успеят да наложат тенденцията на плътните цветове, без кичури или смесване на нюанси отново? Може би! Знаем само, че когато избираме новия цвят на косата през есента, ще се замислим дали да не заложим на силно черно или силно русото.

А ти, кaкво решаваш - черна или руса, къса или дълга?
 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя