Следва

12 септември, сряда - Кейт Мос

Ден VI: Спечели BB Cream на Garnier

10 подаръка, напълно неочаквани или такива, за които си мечтал, сред които... 

All About Life преди 11 години

В специално каре Подаръци на месеца всеки ден ще имаш възможност да се регистрираш с email, години, адрес и трите имена за една от десетте страхотни награди, които ще обявяваме от първия работен ден на новия месец до десетия, а в следващите десет работни дни, ще публикуваме имената на спечелилите.

10 подаръка, напълно неочаквани или такива, за които си мечтал, сред които луксозни козметични продукти, ваучери, процедури за разкрасяване, дрехи, незабравим уикенд в хотел, билети за най-страхотните концерти и още - всичко това всеки месец на страниците на ViewSofia за 10 от всички регистрирали се читатели.

Какво трябва да правиш - да следиш ViewSofia всеки ден, където на начална страница в най-дясното каре, ще представяме твоите подаръци.

За да се регистрираш за този от подаръците на месец Септември на ViewSofia, напиши мейл със заглавие името на наградата, за която играеш. Изпрати на [email protected] трите си имена, години, местоживеене и точен адрес, плюс телефон и следи дали и какво си спечелил във втората половина на месеца.

За всеки подарък играеш отделно, написвайки името му като заглавие на писмото!  

More All About Life

Наречи го грил майстор и ще ти приготвя наденички цял живот

All About Life преди 1 седмица

Привет, онлайн читателю. Аз съм Камен и вече 10 години съм призван да бъда истински грил майстор на приятелската ми компания. Ако трябва да бъда честен, тази титла изобщо не ми тежи и изобщо не ми е трудно да се подвизавам на това поприще. Но защо това е така - ще разбереш след минутка.