Следва

Double Trouble - Боти с капси и катарами - Bionda Castana и GiAnni

Теория на кореспонденцията - Мирослава и Елена

Две от най-популярните руски кукли, омъжени за милиардери, Мирослава Дума и Елена Перминова, забелязахме...

All fashion преди 11 години

Две от най-популярните руски кукли, омъжени за милиардери, Мирослава Дума и Елена Перминова, забелязахме неотлъчно една до друга на всяко събитие, шоу и специална вечер по време на седмицата на модата в Ню Йорк.

И като достойни за стрийт фотосесии от всички блогъри и фотографи, на поредното ревю модната редакторка Дума и моделът Перминова, се появиха облечени в пълен синхрон.

Съвсем нарочно, разбира се, но пък резултатът не може да бъде по-добър.

 

В тази зелено-синя комбинация и двете руски Пепеляшки са избрали да заложат на еклектиката между спортните елементи и страхотния лукс. Съчетанието от къси раздърпани джинси и анималистичен суитчър Kenzo при едната/риза с принт при другата е допълнено от тежки и едри бижута и великолепни чанти - Елена носи чанта с дълга дръжка, а Мирослава - клъч.

Перфектни до най-малката подробност!
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.