Следва

Гуен Стефани: "Бракът ми е сбъдната мечта"

Илиана Раева подава оставка! Златните момичета остават с неясно бъдеще

 "Не съм сигурна дали ще продължа да работя като треньор."

Други преди 11 години

 "Не съм сигурна дали ще продължа да работя като треньор. До 10 дни ще обявя решението си", каза Раева за БТА. Илиана Раева се оттегли от поста си старши треньор на ансамбъла ни по художествена гимнастика.
Голямата дама на съвременната българска гимнастика подаде своята оставка пред Федерацията по художествена гимнастика. Съпругата на Наско Сираков обяснява, че давайки всичко от себе си вече е изморена. Своето решение не свързва по никакъв начин с Олимпиадата, където все пак очаквала по-големи резултати.

„Няма да остана! Дадох страшно много от себе си. Много съм доволна и щастлива. Можеше да бъда много по-добре на Олимпиадата. Причината за решението ми не е класирането. Чувствам се изразходена. Имам желание да променя нещо в живота си в професионален план", споделя Илиана пред TV7.

Въпросите: Дали Илиана Раева ще изостави гудожествената гимнастика и кой всъщност от златните момичета в ансамбъла ще продължат да се състезават, остават без отговор към момента. Но ние ще продължим да ги задаваме.

Виж още:


SUCCESS&THE CITY: Илияна Раева - да успееш въпреки

SUCCESS&THE CITY: Илияна Раева 2 - Щастието е осъщественост

More from View Sofia

More Други