Следва

Oткриване на изложба на Едмонд Демирджиян и Велислава Гечева

Вили Сечкова: По-комфортно ми е да стоя зад камерите

„Нямам намерение да се връщам като лице, много по-интересно ми е да се занимавам с продуцентство и да стоя извън... 

People of art преди 11 години

Чаровната продуцентка украси първото издание на „Комисията Павлов“

„Нямам намерение да се връщам като лице, много по-интересно ми е да се занимавам с продуцентство и да стоя извън прожекторите“, сподели Вили Сечкова в първото след ваканцията издание на „Комисията Павлов“ по TV7. „Нямам намерение да се връщам като лице на никое предаване. Така вече мога да имам и личен живот, което е страхотно. Когато се превърнеш в продукт, по-трудно се живее“, каза красивата Вили.

Митко Павлов разпита своята продуцентка какво мисли за българската телевизионна среда. „Прави ми впечатление, че много хора не правят разлика между интересно и пошло“, коментира Вили. „А телевизията има възпитателен ефект и ние трябва да се съобразяваме и с това, че възрастовата граница на зрителите вече е много ниска, много деца гледат телевизия и това е отговорност за нас“.



„Смяната на Вихра с Кали в „Споделено с...“ е въпрос на концепция и желание за промяна, както и на проучвания на аудиторията. Иван няма участие в това решение“, отрече Вили появилите се напоследък публикации, че опосумът има пръст в уволнението на своята бивша жена.

Виолета Сечкова представи и кампанията на !No frame media срещу наркотиците. „Идеята ни е продиктувана от изследване, което поставя България на първо място в ЕС по употреба на наркотици сред малолетните. Ако помогнем поне на едно дете, ще знаем, че сме направили нещо смислено“, каза Сечкова.

Митко Павлов откри новия ТВ сезон на „Комисията Павлов“ с нов луксозен декор. Предаването вече ще радва зрителите на TV7 всеки делничен ден от 22:00 часа.

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра