Следва

Какво ново - марката Oliver Peoples пресъздаде модел очила от 1989

Как се прави реклама в един от най-скъпите градове в света. Москва, Мат Ървин и "Крокус Сити Мол"

За да се схване концепцията на "Крокус Сити Мол" - вероятно най-луксозния мол в Русия, изцяло зает от най-скъпите възможни бутици - е достатъчно да се ... 

All fashion преди 11 години

За да се схване концепцията на "Крокус Сити Мол" - вероятно най-луксозния мол в Русия, изцяло зает от най-скъпите възможни бутици - е достатъчно да се припомни прочутата фраза на Оскар Уайлд: "Имам непретенциозен вкус - напълно достатъчно ми е най-доброто".

Именно поради тази скромно нескромна причина за новата рекламна кампания на еманацията на руския шопинг маниер, е ангажиран прочутият фотограф Мат Ървин, който започва кариерата си под крилото на Никола Формичети, а по-късно успешно сътрудничи с Dazed and Confused и Vogue.

Мнението на артиста след посещението му в пребогатия и елегантен мол: "Розкошно, просторно… пространството въодушевлява, има толкова много светлина. Вече съм наясно как ще изглеждат нещата."

Снимките продължават 12 часа, а моделът е Ирина Водолазова.



Рекламната кампания в завършен вид ще е от извънредна важност за "Крокус", който навършва 10 години през ноември. Оттогава до днес мястото се слави като връх на лукса в руската столица, в който може да се купи абсолютно всичко - дрехи, обувки, бижута, дизайн, сервизи. В ресторантите на комплекса се сервира много добра храна от най-различни кухни - от японска / Asia/ до традиционна руска.

За кампанията не са щадени средства, уловено е всичко необходимо да бъде показано, но това, което ни хареса най-много, е добрият вкус в представянето, както и артистичната суматоха около кампанията - нещо, което винаги сме обичали да наблюдаваме.


































































































 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.