Следва

Продукт No.1 за септември - ADVANCED MARINE BIOLOGY REVITALIZING EMULSION на La Prairie

10-те ни любими цвята, които забелязахме по ноктите тази есен

Маникюрът не търпи да му налагат тенденции. Той има само две изисквания - на пролет да е в нежни нюанси, да е...

Nails преди 11 години

Маникюрът не търпи да му налагат тенденции. Той има само две изисквания - на пролет да е в нежни нюанси, или да е крещящ, пастелен, шарен, в корал, а есен да е тъмен, плътен, хипнотизиращ, мек. Класиката пък - червено, бежово и черно - минава от сезон в сезон. 

За щастие всяка пролет и есен именно маникюрът успява да ни поднесе най-големите изненади в цветовете, формата, декорацията. Като тези, които забелязахме от сезон есен-зима 2012/13 по ръцете на моделите в колекциите на дизайнерите.

От всички красиви цветове обаче, искаме точно 10 да оцветяват ноктите ни през есенно-зимния сезон, и ти показваме в галерията горе. 

А за да задържим по-дълго любимите цветове върху ноктите, използваме качествен продукт с иновативна формула за дълготраен ефект, който е на перфектната цена от 2.50 лв. 

Открихме новия лак за нокти Rich Color на Golden Rose, който е супер блестящ и способен да се задържи дълго, благодарение на неговата гел формула.



Специалната четка Maxi Brush, създадена във Франция специално за Golden Rose, обхваща цялата нокътна плочка и прави нанасянето изключително лесно. Текстурата на лака Rich Color е създадена в Италия и съдържа висока концентрация на цветни пигменти и светлоотразителни микросфери, които в комбинация създават характерния за лака неповторимо дълбок и изразителен цвят, съчетан с огледален блясък. 

 

Всичко става по-хубаво, когато видим и цялата палитра на Rich Color, а в нея намираме много от любимите ни цветове. 



И накрая, когато бързаме, 1 минута след лака за нокти, слагаме от Quick Dry с UV филтри, който осигурява по-бързото изсъхване на лака, предпазва от избледняване на цвета и механично увреждане.

Намираме го в магазините за козметика! 
 

More Nails