Следва

17 септември, понеделник

Седмичен ХОРОСКОП - 17 - 23 септември

На 21 септември, зодия Дева, 1981-ва година е родена Никол Ричи, осиновена дъщеря на Лайнъл Ричи, известна социална икона, риалити звезда...

Astro преди 11 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Сега за теб е важно да се чувстваш комфортно във всичко, всичко трябва да ти бъде "под ръка". Ако те устройва бъркотията на работното място, понеже само да протегнеш ръка и стигаш необходимите неща - не почиствай мястото си! С твоята втора половинка води преговори, разпределяй задълженията, тегли черта, която не трябва да се пресича. Поставяй граници! Бори се за това, което ти доставя комфорт.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Спокойна и премерена седмица, благоприятна за разрешаване на проблеми в личния живот. По това време в теб се активира чувствената страна и започваш да разбираш другите хора по-добре. В същото време може да разбереш по-добре и самия себе си, да се потопиш в корените на своите чувства и проблеми, да намериш отговорите на своите въпроси. Благодарение на самоанализа (в началото на седмица е полезно да направиш малка пауза в отношенията), може да вземеш по-добри решения, които в последствие да подобрят живота ти. В края на седмицата взаимоотношенията с другите ще протичат по-гладко.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

В живота ти стремително ще нахлуе нещо ново. Това може да бъде ново усещане, нова дейност... Няма значение как външно ще бъде оформено това нововъведение, то ще доведе до стабилизиране и подобряване на атмосферата около теб. Тази седмица ще ти донесе мир и хармония, ще можеш да наредиш отношенията си с фамилията и също да подобриш финансовото си състояние. Рационалното използване на силите, появили се в теб в началото на периода ще ти позволи да постигнеш необходимото.

РАК 22.06 – 23.07

Странно е да се каже, но колкото повече мързелуваш, толкова по-уморен се чувстваш, а колкото по-активно градиш своя ден, толкова повече сили се появяват в теб. Може би вече си забелязал тази закономерност - това се случва сега. Продължавай заниманията със спорт, води активен начин на живот! Всичко това оказва значително влияние върху начина, по който изглеждаш. Отпуснеш ли се, ще загубиш доста, а отново трудно ще постигнеш сегашната си форма. Обърни внимание на почистващите маски за лице. Задължително ги използвай един или два пъти в седмицата. Опитай и с компреси за кожата около очите.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

В живота ти постепенно навлизат промени. На първо място те касаят вътрешния ти свят, възприемането на случващото се наоколо, а след това ще започнат да се проектират в конкретни събития. На този етап, ситуацията изглежда малко негативно за теб, особено в отношенията с другите хора. Тук са възможни конфликти, разногласия и различни противопоставяния. Ето защо, на този етап, ще бъде най-добре ако сведеш до минимум външните контакти и отделиш повече време за себе си.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Тази седмица, настроението ти ще се променя постоянно. Собствената ти външност ще предизвиква в теб ту бурен възторг, ту пълно отвращение. Единственото, което може да направиш в тази ситуация е да „плюеш” на опитите обективно да се оценяваш. Опитай се да си повтаряш като мантра нещо от рода на "Аз съм най-добрият" и се постарай да се отнасяш колкото е възможно по-невъзмутимо към околната действителност, както и към собственото си отражение в огледалото. Вероятността да успееш е много голяма.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Отново битка! Да, с кого ли - със самия себе си! Остави тази пагубна работа и насочи вниманието си към външния свят, семейството и приятелите. "Резултатът" ще надмине и най-смелите ти мечти. И наистина, кой здравомислещ ум ще се откаже от любовта и уважението на колеги и близки, от стабилност в бизнеса и финансите? Разбира се, не ти, така че долу недоверието и съмненията в собствените способности и обаяние!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Идеално време за романтика, подобряване на съществуващи връзки и започване на нови. В делата (особено семейните) остави разсъжденията настрана, много по-полезно за теб в този момент ще бъде да взимаш всички решения със сърце и душа. Благоприятен период за всичко свързано с дома, както и за придобиването на нещо за домашния уют. Но за работа и взимане на важни, сериозни решения, тази седмица не е много подходяща, тъй като в по-голямата част от времето ще витаеш в облаците.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Вътрешният ти свят е на ръба на пропастта. От една страна, се нуждаеш от спокойствие и уединение, има много неразрешени въпроси касаещи твоите емоции, чувства и желания. А за да разбереш себе си, трябва да останеш насаме със себе си. От друга страна, си заобиколен от празнична атмосфера и забавления, които не ти позволяват да скучаеш и да релаксираш. Външно, може да изглеждаш много щастлив и радостен, но вътрешно те гризат проблеми и неувереност. Тази ситуация е изключително опасна и може да предизвика нежелани реакции, срив и рязко влошаване на отношенията с околните.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Довери се на щастливата си звезда! Но не забравяй за ползите от предварителното подсигуряване, било то финансова "застраховка" или подкрепа от лоялни партньори. Тази седмица, това което си пожелаеш ще се сбъдва. Използвай тази възможност, но си поставяй реални цели и изпълними желания. Може да се замислиш и за значителни промени в живота си.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

В началото на седмицата може да изпаднеш безпричинно в печално, унило настроение, прекалено състрадание към самия себе си и съсредоточаване върху това, което си загубил и което не си могъл да постигнеш. Това бързо ще премине, ако имаш здраво и любящо семейство, на което винаги може да разчиташ (каквото и да се случи). В средата на седмицата ще бъдеш в състояние да вкусиш радостта от домакинската работа, от теб ще се иска усърдие и старание, а това ще ти помогне да излезеш от негативните мисли.

РИБИ 20.02 – 20.03

Животът ще открие пред теб нови възможности. Приятни събития в личния живот ще те потопят в море от любов. Възползвай се от тези дни, за да сложиш ред в деловите и сърдечните работи. Общуването и обаянието ще ти помогнат да установиш необходимите отношения и да намериш нови бизнес контакти и допълнителни източници на доходи. В партньорските и семейни взаимоотношения действай под мотото: който търси – намира.
 


На 21 септември, зодия Дева, 1981-ва година е родена Никол Ричи, осиновена дъщеря на Лайнъл Ричи, известна социална икона, риалити звезда, актриса, днес дизайнер, съпруга и майка на две деца.

More Astro