Следва

Коафьори Топ 6 - Част I

Mango за мъже

Ако до скоро ни беше попитала, дали от MANGO би могла да купиш подарък на своя любим, щяхме да те разочароваме...

Beauty преди 16 години
Ако до скоро ни беше попитала, дали от MANGO<@SITE_URLstrong> би могла да купиш подарък на своя любим, щяхме да те разочароваме и да ти отговорим, че няма смисъл да търсиш. MANGO<@SITE_URLstrong> беше запазена територия за всички момичета и жени, коiто обичат добрата конфекция с почерк и приятни цени.

Към днешна дата обаче, явно по примера на много други модни гиганти като ZARA,<@SITE_URLstrong> H&M, Benetton, Sisley, Marks&Spencer<@SITE_URLstrong> и др., спецовете от марката Mango решиха, че е крайно време да реагират и на младите господа.

Ние от ViewSofia<@SITE_URLstrong> се зарадвахме толкова много, че дори скочихме до Витошка, да видим има ли вече мъжко.

Нетърпението на едни от нас е заради това, че драгите ни приятели и съпрузи вече няма да дремят на коженото кресло докато ние пазаруваме, а на други - защото най-накрая ще има още едно място, от където ще попълваме гардероба си.

Новата колекция HE by MANGO<@SITE_URLstrong> ще зарадва мъжете с 46 облекла в градски ежедневен стил, като можем да очакваме тениски, панталони, джинси и пролетни якета. И бански - идва лято.

С нетърпение мечтаем да видим и аксесоарите - колани, чанти, портмонета, обувки, сандали и очила.

Не е зле като за начало, нали?

Само трябва да знаеш, че колекцията е лимитирана, ще я има в магазините на Mango в Европа и Щатите. Значи и тук. От 15 Март насетне!

More from View Sofia

More Beauty