Следва

Пица за закуска. С бекон и яйца

Olympus анонсира STYLUS – новото име на серията компактни цифрови фотоапарати

Olympus Imaging Corporation има удоволствието да обяви въвеждането на нов бранд STYLUS

All About Life преди 11 години

Хамбург, 17 септември 2012 г. – Olympus Imaging Corporation (с Президент Haruo Ogawa) има удоволствието да обяви въвеждането на нов бранд STYLUS, който ще обедини всички компактни цифрови фотоапарати Olympus под едно общо име. Дебютът на STYLUS e тази есен.

Какво стои зад новия бранд
Olympus разширява и обогатява гамата си компактни апарати, полагайки особени грижи за дизайна на всеки модел, така че да се отговори на нуждите на всеки лайфстайл на потенциалните клиенти. В основата, разбира се, остават изискванията за високо качество на изображенията, подобно на това от апаратите със сменяема оптика, за перфектно представяне на обективите, направени по последни технологии, както и за надежност и издръжливост на конструкцията за работа на открито.


Новите компактни цифрови фотоапарати, излизащи на пазара тази есен, наследяват уникални характеристики от топ модела на компанията в серията Микро 4/3 – ОМ-D. Чрез обединяването им под нов бранд - STYLUS – Olympus се надява да създаде и да поддържа във времето обща концепция и визия за всички продукти. В същото време, всеки апарат ще е с уникален дизайн с идеята да задоволява специфичните нужди на определена категория клиенти – от начинаещи любители до професионални фотографи.

Концепцията на бранда

STYLUS подчертава грижата на Olympus да създава продукти, които отговарят на различните нужди и желания на различни групи потребители, породени от различния им начин на живот. Идеята е да се даде възможност на клиентите да „създадат своята собствена история“, комбинирайки по различен начин тези 5 елемента – технология, дизайн, стил, интелигентност и активен начин на живот. Със STYLUS Olympus желае да даде забавление и наслада при работата с един фотоапарат, независимо от възрастта, пола, опита във фотографията или други възможности на потребителя. Със STYLUS апарат снимането става едновременно и лесно, и зарибяващо. Тези модели са създадени не само да „хващат“ всеки важен момент без усилия и да творят „собствена история“. Те предлагат впечатляващи възможности и характеристики, за да разкажат тази изтория по уникален начин. В днешно време цифровите апарати са навсякъде – хората така документират живота си – с изображения. STYLUS издига разказването на тези истории до ново ниво, придавайки нова стойност на цифровата фотография и нови начини да й се наслаждаваш.

Чрез продукти и снимки, създадени за да удовлетворяват различни разбирания и начин на живот, ние се стремим да превърнем мечтите на хората в реалност.

Цифровите фотоапарати STYLUS са определящ стандарт за висококачествена оптична технология. Тяхната компактност и лесното им управление разкриват удоволствието от това да наблюдаваш и запечатваш красивите моменти от ежедневието, а дизайнът и качеството им допълват истинската ти индивидуалност.
STYLUS ‒ фотоапаратите, които отговарят на стила ти. Твоята лична история започва!

Философия и визия

Технология
Иновативните оптични технологии на Olympus са инкорпорирани в нашите обективи. Отличните обективи и процесори за обработка на изображенията осигуряват страхотни резултати и утвърждават STYLUS като марка фотоапарати, които правят чудесни снимки.

Дизайн
Дизайн, подчертаващ личната индивидуалност. Истинско удоволствие е да държите в ръката си STYLUS фотоапарат заради неговата прецизна и качествена изработка.

Стил
Фотографията е начин на изразяване, отражение на собствения поглед към света. Като инструмент, който помага да уловите детайлите от ежедневието с дори още по-добро качество, STYLUS е марка, която носи радост от личното изразяване.

Интелигентност
Интелигентност, която издига снимките ви до по-високо ниво. С усъвършенстваните функции, които ви помагат да реализирате идеите си, STYLUS е марка, която точно отговаря на вашите творчески замисли.

Активност
Удобни за носене и с интуитивно управление. За да запечатате необичайните моменти от обичайните ситуации, винаги носете фотоапарата със себе си - STYLUS е марка, която пренася откривателския дух в сивото ежедневие.

olympus.bg
 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.