Следва

Програма нощна София

Рожденици

Колко време мина?! Club Chervilo, първият по рода си клуб за хаус музика, създаден в България, празнува своя...

Галерии преди 16 години
Колко време мина?! Club Chervilo<@SITE_URLstrong>, първият по рода си клуб за хаус музика, създаден в България, празнува своя единадесети рожден ден. Едно от най-модерните заведения у нас е завладяло близо един милион посетителите.

Основателите на хаус клубинга канят всички вас - приятели и почитатели на хаус музиката, за да избухнете на тридневен парти маратон.

20-ти март (Четвъртък)<@SITE_URLstrong> - официалното birthday парти с участието на популярните в стил r'n'b DJ Rockid & MC Ambush<@SITE_URLstrong> (onyx room) и Paul Thomas<@SITE_URLstrong> (baby box).

21-ви март<@SITE_URLstrong> е денят на американския хаус с участието на Dennis Ferrer<@SITE_URLstrong> от New York.
Славата на столичния клуб прекрачи границите на България и той печели все по-голяма популярност в световните музикалните среди. 22-ри март - за първи път в България с ексклузивните сетове ще се представят Jerome Isma<@SITE_URLstrong>-Ae<@SITE_URLstrong> от Германия и Paul Rogers<@SITE_URLstrong> от Англия.

Но празникът няма да е празник без да отбележим участието на резидентите на клуба Ясен Петров, DJ Стивън, DJ Дончо и Веселин.<@SITE_URLstrong>

Не е за изпускане – потопи се в атмосферата на хаус приключението!

More from View Sofia

More Галерии