Следва

Да или Не на розовото в очите, веждите и косите?

Най-дълго пазената тайна за дългата коса - Кристалист от Керастаз

 Блестяща като кристал, лека като светлина...

Hair преди 11 години

Кристален блясък, нежни вълнисти коси, които се спускат свободно, сияйни и ефирни... Младите жени мечтаят да усещат дългата си коса по този вълшебен и модерен начин. Този нов идеал е в съответствие и с представата на Керастаз за коса, която е много повече от красив аксесоар. Тя е финалният щрих, израз на тяхната идентичност, на желанието им за естествено красив и блестящ външен вид. През 2012 година Керастаз прилага високите си стандарти за прекрасна коса, за да отговори на желанията на жените с дълги коси.

„Блестяща като кристал, лека като светлина” – това е новата, най-дълго пазена тайна за естествено изглеждаща коса, върховен символ на женствеността.



Kristaliste от KERASTASE е ясно организирана серия от 4 продукта:

За измиване:
Вани Кристалист Блестящи усъвършенстващи шампоани
За кого? Двете вани са специално разработени за фина и за плътна коса.
Действие: Ново поколение шампоан, който премахва нечистотите, като едновременно с това запазва целостта на повърхностния слой на косъма. Формулата, обогатена с комплекс Течна светлина, оставя дължините красиви, без да утежнява.
Резултат: Корените изглеждат чисти, а косата е блестяща, въздушно лека и жива. Формулата не съдържа силикон, парабен или колоранти.

За грижа
Кристално мляко Блестящ усъвършенстващ балсам
За кого? За тънка или плътна дълга коса.
Действие: Изплакваща се формула, обогатена с комплекс Течна светлина. Възстановява липидната структура на фибрата.
Резултат: Лесно разресване и омекотяване на краищата на косата, като ги прави по-гъвкави и еластични. Подобрява естествения блясък на косата и създава усещане за ефирност и лекота.

За текстуриране
Течна светлина  Блестяща усъвършенстваща есенция
За кого? За коса с чувствителни дължини и краища.
Действие: Серум с ефирна текстура, която не е мазна и съдържа висока концентрация на омекотяващи частици. Нанася се на суха или мокра коса без изплакване.
Резултат: Коприненомека, гладка и ефирна коса с блясък по цялата дължина, която улавя и отразява перфектно светлината.





 

More Hair