Златка-Патка и доста по-ужасните изводи от това

Проблемът е друг. Колко от гледащите шоуто са отговорили на извънредно елементарното задание, поставено на...

Че Черната Златка не знае много, е ясно.
Че Черната Златка ще се светне, че не знае нищо именно във VIP Brother - също е факт. Тя със сигурност ще излезе по-интелигентна оттам. И не за друго, а защото срамът и страхът са перфектен двигател.

Проблемът е друг. Колко от гледащите шоуто са отговорили на извънредно елементарното задание, поставено на непретенциозната плеймейт. Сигурно ли е, че останалите в къщата също знаят отговора или, както каза Никол Станкулова: "Ами, аз ги знам, но сигурно защото животът ми се е стекъл така". Т.е., ако не показвах всеки ден картата с европейските и не само столици, докато чета прогнозата, не гарантирам, че щях да ги знам. Все пак това си е сериозен въпрос!

Коментари: 7

Ваня (2012/09/20 / 12:42)
Съгласна абсолютно с написаното от VS, коментарите на Яни и Мили Ванили.Защото всичките ми колежки бурно се възмущаваха, как те не гледали това предаване, а като чули не предполагали, ама наистина, че има толкова тъпо същество.Аз мисля, че всички знаят за Златка - тя не блести с изключителна обща култура или знания.Трагичното е , че ние сме масово неграмонти, с чалгаджийски манталитет.Но не се замисляме за нас, за нашите знания.Важното е да има на кой да се присмеем и кой да оплюем.За мене продукта "Златка" е продукт на нас, на обществото ни.И трябва да се възмущаваме от нас самите и да сме самокритични.Но това е трудно.
M
Mili Vanili (2012/09/20 / 10:33)
Много точна позиция, съвпада изцяло с моята.
M
Manuelcheto (2012/09/19 / 19:23)
Мен пък най-смешно ми беше ММА борчето, което се хвана за главата и демострира уж голямо "отвращение", все едно той е минимум ядрен физик.
Яни (2012/09/19 / 18:13)
Напълно съм съгласна с вас! Най-накрая някой да напише статия, в която не се присмива на Златка и не се фокусира изцяло върху нейното незнание. Защото по-важното е да се запитаме къде е проблемът, защо много млади хора в България не знаят елементарни неща. Манталитетът ни е лош, свикнали сме на незнанието да реагираме с надсмиване, вместо да помогнем и научим отсрещния на това, което ние вече знаем!
L
Lola (2012/09/19 / 16:14)
По начина , по който се изказа Никол си прозвуча точно, както го цитират VS - живота й се бил стекъл, прозвуча доста странно, но може би се опитваше да не е груба. Никой не е оплюл Никол, но е факт, че и тя се опитва да се измъкне от собственото си клише, чрез Биг Брадъра :) И последно да отбележа, че забелязвам доста нахъсани срещу VS хора в коментарите ... защо тогава го четете този сайт??
4
4ereshka (2012/09/19 / 14:28)
Изказвате се изключително грубо и неподготвено... знанията по географиа на г-ца Никол не идват от работата и като синоптик....Преди да плюете тука си направете труда поне да проучите как стоят нещата, че много грозно и несериозно се получава
K
Kristina Largova (2012/09/19 / 11:23)
Абе, не сте особено наблюдателни...тя не се разрева, че е зле, защото надали някога ще го осъзнае...плака, защото заради невероятната й тъпота, нямало да има парти за ВИП-овете :D Яката работа!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.