Следва

Who is she?

Златка-Патка и доста по-ужасните изводи от това

Проблемът е друг. Колко от гледащите шоуто са отговорили на извънредно елементарното задание, поставено на...

People of art преди 11 години

Че Черната Златка не знае много, е ясно.
Че Черната Златка ще се светне, че не знае нищо именно във VIP Brother - също е факт. Тя със сигурност ще излезе по-интелигентна оттам. И не за друго, а защото срамът и страхът са перфектен двигател.

Проблемът е друг. Колко от гледащите шоуто са отговорили на извънредно елементарното задание, поставено на непретенциозната плеймейт. Сигурно ли е, че останалите в къщата също знаят отговора или, както каза Никол Станкулова: "Ами, аз ги знам, но сигурно защото животът ми се е стекъл така". Т.е., ако не показвах всеки ден картата с европейските и не само столици, докато чета прогнозата, не гарантирам, че щях да ги знам. Все пак това си е сериозен въпрос!

Подигравките, които се изсипаха върху Златка очаквано след снощи, са априори безмислени, безполови и обидни за произнасящите ги. Защото изобщо не решават проблема. А той е гигантски.
Расте, че и порасна неграмотно поколение, на което му трябва да го набутат и изложат в риалити формат, за да се разплаче от това колко всъщност е зле.

Златка ще си го реши /проблема/ като излезе. Гарантирано тя ще знае до последния си дъх къде точно живее Английската кралица от този момент нататък. Но тези, които не знаят, а сигурно е, че са огромен брой, никога няма да научат.



Това е и тъпото на формат като този - подготвя почвата за хилеж пред екрана, но де факто натъжава страшно.

Б.ред. Златка /Черната/ е завършила икономика, според източници от пресата. А случаят е от снощи, по време на изпитване на дамата в изповедалнята на VIP Brother за имената на 7 столици на близки до нас държави, в т.е. Румъния и Сърбия, както и Великобритания /чиято столица се оказа Англия/, Белгия, Испания /верен отговор/, Турция, Франция.
 
Б.ред.2 След излизането си от изповедалнята Златка плака дълго.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра