Следва

Великолепните боти на Balenciaga вече в избрани онлайн бутици

Представиха колекцията на Анна Дело Русо за H&M у нас

Да се види и пипне реално колекцията на Анна Дело Русо за H&M даде тази възможност, като за начало - само на 

All fashion преди 11 години

Да се види и пипне реално колекцията на Анна Дело Русо за H&M даде тази възможност, като за начало - само на журналисти, вчера в шоурума на марката в София.

От всичко, което видяхме изложено там, екипът ни е убеден, че най-голям фурор ще предизвикат очилата с декорации по рамката, както и куфарите в синьо и златно, любими и на самата Анна.

Сред гостите на събитието беше и актрисата Яна Маринова, която отдели внимание на няколко ключови модела – чифт кожени ботуши на ток и гривна във формата на зебра.

Колекцията “Anna Dello Russo at H&M” ще се предлага от 4 октомври в избрани магазини по цял свят, включително H&M Сердика Център.

Докато вкусвахме от макароните (френските сладки) със златен прах, посветени на тази доста екстравагантна колаборация, научихме някои любопитни подробности около пускането в продажба на колекцията у нас.







- Въпросните очила с декорация се появяват в клип на поп-фолк певицата Галена, но ексклузивно, защото от марката не предвиждат друга подобна реклама на аксесоарите от колекцията.
- Всичко до последния артикул ще бъде налично в H&M в Сердика Център у нас.
- Колекцията ще бъде в магазина, докато не се продадат всички артикули.
- Цените варират от 35 лева за обеците, 80 лева за гривните, 200 лева за по-масивните колиета, 60 лева за очилата и над 300 за обувките.
 

More All fashion