Следва

Памела Андерсън... Под ножа на промяната!

Who is she? 10-те много интересни факта за Памела Андерсън

Една от най-горещите жени на планетата и бивш секс символ Памела Андерсън беше... 

People of art преди 11 години

Една от най-горещите жени на планетата и бивш секс символ Памела Андерсън беше изненада за всички, които очакваха поредното издание на риалити формата Vip Brother в родната ни България. Пищната блондинка влезе в къщата на Големия брат в понеделник вечер и си тръгна вчера, сряда. 

Питахме те коя е тя вчера. 

Родена на 1 юли 1967 г. в Лейдисмит, Британска Колумбия, Канада – Памела Денис Андерсън е една от най-спорните известни личности в продължение на едно десетилетие, та и досега. Скандалите около сватбите, разводите и порно филмите, които бяха разпространени преди няколко години, не попречиха на г-ца Андерсън да подбужда мъжкото съзнание толкова години наред.

Ние извадихме 10-те по-малко известни факта за нея сега, а малко по-късно очаквай и по-интересното - подробности за всички хирургични интервенции, които госпожа Андерсън е правила през живота си, които ни накараха да се замислим какъв човек е тя всъщност.

1.
Памела е една от най-показваните жени на кориците на известното мъжко списание Playboy, цели 12 корици през годините.

2. Тя придобива американско гражданство чак през май 2004-та. Запазва и канадското.

3.
Фамилията ѝ Андерсън има дълбоки корени от баба ѝ, която е от Финландия.

4. Оттам и финландското издание „Image” отразява статия, в която свързва фамилията на секс символа с някои известни финландци, между които са: бившите президенти на Финландия Урхо Кеконен и Майно Койвисто, бившия финландски премиер Мати Ванханен, композитора Тойво Куула и финландските парламентаристи Роза Мерльойнер и Еско Ахо.

5. Памела има 3 официални брака, като най-запомнящите са тези с рок музикантите Томи Лий Джоунс и Кид Рок. Сватбата ѝ с Томи Лий е едва 3 дена, след като се срещат.

6. Има 2 сина, но преди това претърпява спонтанен аборт по време на снимките на филма „Бодлива тел” през 1996г.

7. Може би най-пиперливите факти се крият освен в леглото, но и във външния вид на г-ца Андерсън. Според нейни твърдения – тя има корекции само по бюста, който няколко пъти е уголемявала, но и смалявала. Сегашния ѝ размер от чашка D явно я удовлетворява. Освен това по нея могат и да се забележат импланти в устните.

8. Памела е вегетарианка, в същото време е и член на организацията PETA, а през 1999 г. получава награда Линда Маккартни за защита на правата на животните.

9. Актрисата и модел също е за легализирането на марихуаната и дори е написала специално обръщение към президента на САЩ Барак Обама да направи канабиса легален.

10. Известна с провокациите си, Памела не спира дотук. Тя се изявява и като журналист в списание JANE от 2002г. насам. Освен това издава и 2 книги – “Star” и “Star Struck”.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра