Следва

ON! Fest 2012: Включи се!

Памела Андерсън... Под ножа на промяната!

Казваме може би, защото Пами, както е известна вече и у нас, твърдо отрича да има някакви други корекции по...

People of art преди 11 години

Няма човек, който да не е чувал за Памела Андерсън. Няма и факти, които да не са задоволявали любопитството на най-върлите фенове на 45-годишната блондинка. Памела е позната на световната аудитория от множеството корици на мъжкото списание Playboy, сериала «Спасители на плажа», сватбите и разводите, които са следвали един след друг, но и с хирургическите интервенции по бюста и може би някои части на лицето.

Виж 10-те не толкова популярни факти за нея>>

Казваме може би, защото Пами, както е известна вече и у нас, твърдо отрича да има някакви други корекции по себе си освен гръдната обиколка. Това, разбира се, трябва да се подложи на съмнение, тъй като г-жа Андерсън е засичана доста пъти от папараци, на светски партита и ревюта с различно изражение, което, според думите й, се дължи на добрия грим, който поставя.

Но нека се върнем назад във времето, за да проследим израстването на Памела в света на пластмасовата красота.



Памела Андерсън прави своя изстрел към славата през 1990г. , когато се появява на страниците на Playboy с големия си бюст. Това е и може би първата хирургическа интервенция, която блондинката прави по себе си. През 1999г. тя изумява света, след като премахва имплантите. Въпросът на всички е дали славата й на звезда ще се запази без имплантите?



Няколко години по-късно, през 2004г., Памела отново увеличава бюста си като го прави дори още по-голям. След това се появява по страниците на Playboy, Stuff и GQ.



След тази интервенция последва и ново премахване, но една година по-късно Андерсън е забелязана отново с уголемени гърди. Официално палавата блондинка споделя за 6 корекции, които е правила до 2010 г., когато обявява, че вече спира с процедурите и най-накрая е доволна от резултата. Това, което може да се извади като статистика е, че през изминалото десетилетие, през което г-ца Андерсън се е подлагала на хирургичните манипулации, тя е сменила няколко размера – от задоволяващата почти всички жени - чашка C, а след това DD до размер D.



По-интересното обаче са интервенциите, които е предприела по лицето си. Макар и да отрича, по лицето на Памела се забелязва доста голяма промяна от началото на кариерата й. Според някои източници най-малкото тя има ботокс в челото и импланти в устните. Явно за русокосата съблазнителка размерът на устните все още е търсен ефект. За повечето хора, които наблюдават и следят отблизо бившия секс символ, има доста голяма промяна в лицето й всеки път, когато се появява по светски събития. За някои това е в разрез с истинската красота на блондинката, докато за други – това са интервенции, които я карат да изглежда доста по-млада.





И все пак по Памела Андерсън и до днес се прехласват много мъже и... не само те. Наобиколена от Vip персоните в къщата на Биг Брадър, за два дни престой у нас блондинката научи ръченица, кючек, хоро, дори претенциозната журналистка Кристина Патрашкова свали колието от врата си, и й го подари в знак на гостоприемство. 

А всъщност "Пам" не е ли чисто и просто "Златка" с 20 години повече опит в скандалния имидж и по-голям мащаб на известността?
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра