Следва

Директно от Милано: Какво харесахме в колекцията на Versus пролет/лято 2013

Изгряваща звезда в шоуто на Prada пролет/лято 2013 - Грейс Махари

Тя идва от малко градче в Канада, но корените й са в Източна Африка. Видяхме я на шоуто на Prada пролет-лято...

All fashion преди 11 години

Тя идва от малко градче в Канада, но корените й са в Африка. Видяхме я на шоуто на Prada пролет-лято 2013 в четвъртък, което е второ й голямо представяне след ревюто на Givenchy есен-зима 2012/13 в Париж.



Грейс Махари ни впечатли с мъжко-женския си образ в Prada и елегантния сексапил, който излъчва от другите й фотосесии. За Givenchy пък влиза в образа на Африканска принцеса, облечена в кожения ансамбъл на Рикардо Тиши.

Лицето на Грейс, въпреки разпознаваемите черти, е като хамелеон, който се променя спрямо ролята, която ще играе.

Открита е като повечето модели - на кастинг, какъвто големите агенции организират често по света, но преди да се захване с моделството е тренирала много сериозно баскетбол. Грейс е на 23, което е доказателство, че кариера като тази не е задължително да започне на 15. 

Ето за какво говорим в следващите снимки, част от портфолиотот й: 






 

Отразяването на Milan Fashion Week от екипа нa ViewSofia стана възможно и благодарение на любезната и стилна подкрепа на: 



Още новини от Милано: 
Най-добрите пет ревюта от първите дни на Седмицата на модата в Милано
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 10 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.