Следва

Денис и приятели

Награди Еми 2012: Най-добре облечените

В неделя вечер в Лос Анджелис телевизионните звезди на Америка разделиха ... 

People of art преди 11 години

В неделя вечер в Лос Анджелис телевизионните звезди на Америка разделиха помежду си наградите за телевизия EМИ /другото име на Оскар, само че за малък екран/.

На най-добрите за 64-ти пореден път бе връчена жадуваната статуетка - златна жена с крила, повдигнала високо над главата си макет на атом - символ на симбиозата между изкуство и наука.

Церемонията за връчване на EMMY обичайно е бляскава, пищна, цветна и многоетапна /все пак се връчват награди в 100 категории/, но сякаш този път повече от предишните.

В средата на септември първо бяха връчени наградите Emmy Creative Arts, които поощряват работата на гостуващите в сериалите звезди, гастролиращите в различни ток-шоу програми, както и технологичните постижения в телевизията.

Тогава за най-добър гостуващ актьор в сериал бе провъзгласен Джеръми Дейвис /"Правосъдие"), за най-добра комедийна актриса Кейти Бейтс ("Двама мъже и половина").

Най-добър документален сериал се оказа "Замръзналата планета", риалити-шоу — "Бос под прикритие", в категория "Най-добро анимационно шоу" печелившите са авторите на "Мадагаскар 3", а "Чужд сред свои" (любимият на милиони Homeland) спечели в категория "Най-добър актьорски кастинг".

В нощта на 23 срещу 24 септември се състоя главната церемония на наградите EMMY, водена от Джими Кимел и Кери Вашингтон.

За най-добра тв-драма на 2012 бе обявен "Чужд сред свои ", като изпълнителите на главни роли в сериала Клейр Дейнс и Деймиан Люис станаха и Най-добри актьори.

В жанра "комедия" победи "Modern Family", най-добър комедиен актьор стана Джон Крайер от "Двама мъже и половина", актриса — Джулия Луис-Драйфус от "Вицепрезидент".

Наградата за най-забележителна поява в мини-сериал получиха известните актьори Кевин Костнър и Джулиан Мур.

На изобилието от награди в неделната вечер отговори пищно изобилие от елегантни и изключително зрелищни тоалети, част от които представяме.

Сред шестнадесетината тоалета тук има 2, дори 3, които смятаме за извънредно качествени и перфектни за приносителките им, но признаваме, че и останалите на се за подценяване.


Ашли Джъд


Джейн Краковски



Джесика Пеър



Джулиана Маргуляс



Джулиан Мур



Джулиан Хоуг



Джули Боуен



Джулия Луис Драйфус



Емилия Кларк



Зоуи Дешанел



Кели Осбърн



Крисен Уийг



Кристина Хендрикс



Луси Лиу



Никол Кидман



Хайди Клум
 
Интересно ни е обаче какво мислите вие. Коя рокля от показаните би трябвало да спечели статуетката за Най-добър тоалет на 64-ите награди EMMY?

Вашият глас - в анкетата горе. 
 

Анкета

Коя рокля от показаните би трябвало да спечели статуетката за Най-добър тоалет на 64-ите награди EMMY?

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра