Следва

Lunchtime shopping - черно с малко блясък

Директно от Милано: Versace пролет/лято 2013 в цвят, кожа и дантела

Майсторски изработена в детайлите, много бохемска и изцяло в стилистиката на 70-те години е колекцията на...

All fashion преди 11 години

Майсторски изработена в детайлите, много бохемска и изцяло в стилистиката на 70-те години е колекцията на Versace Пролет/Лято 2013 със силует на секси бельо. 

Като се вгледаме внимателно в някои от най-вълнуващите модели, показани в Милано преди дни, установяваме и няколко приятни изненади за идната пролет. Като например якетата и саката със силно изразена мъжествена линия, които се носят дълги и свободни. Те придават лек и лежерен стил, а неповторим акцент са фино прорязаните дантелени връзки. Освен това обожаваме тези фини малки тесни рокли от специално подбрана коприна, в наситени нюанси на оранжево, синьо и телесен цвят, които преливат един в друг като водни боички. Всичко това е изпъстрено с кожени детайли и дантела, умело вплетени материя в материя, без да знаем как.

Както винаги при Versace, детайлите са основни и определящи визията: тесни метални вериги падат от коланите, а микс от метални орнаменти блести върху коктейлните рокли. За драматичните късни партита вечерните рокли са от шифон в уникални цветни проблясъци, покрити с бляскави сребърни и златни ресни.

Истинска експлозия на идеи, убеди се и ти: 












 
Отразяването на Milan Fashion Week от екипа нa ViewSofia стана възможно и благодарение на любезната и стилна подкрепа на: 



Oще новини от седмиците на модата: 
 
Изгряваща звезда в шоуто на Prada пролет/лято 2013 - Грейс Махари
Най-добрите пет ревюта от първите дни на Седмицата на модата в Милано
Директно от Милано: Какво харесахме в колекцията на Versus пролет/лято 2013
 

More All fashion