Следва

Най-добрите боти на сезона - 31 абсолютно прекрасни чифта

Джеймс Бонд - треската се усеща

На премиерата на Skyfall, предвидена за 26-и този месец, ще гледаме най-дългия ... 

All fashion преди 11 години

Джеймс Бонд треската се усеща с нарастващ интензитет с приближаването на премиерата на 23-я филм в поредицата - Skyfall.

И ние, както вероятно всички, сме гигантски фенове на Даниел Крейг, едно, че е супер секси и супер подходящ за ролята и, второ, че почти не си спомняме кой преди него игра в култовата роля. Е, смътни спомени таим за Шон Конъри и в известна степен за твърде сладкия Пиърс Броснън, като най-пресен преди Даниел.


На премиерата на Skyfall, предвидена за 26-и този месец, ще гледаме най-дългия филм от поредицата за Агент 007 досега, с дължина от 145 минути (40 минути повече от Quantum of Solace).
Освен Даниел Крейг във филма ще видим Хавиер Бардем, Джуди Денч, Ралф Файнс и др.

Режисьор е носителят на Оскар Сам Мендес, но не само заради актьорското съзвездие и гарантираната дозa чутовен екшън очакваме филма с нетърпение.
В Skyfall главният актьор отново ще носи едни очила, които имат специално място в душата на всеки истински фен на съвършените аксесоари.

 

За втори път очилата на носа на секссимвола ще носят подписа на Том Форд. Продуктът е от колекцията Tom Ford Eyewear, която се произвежда и дистрибутира от гиганта Marcolin.



Моделът с номер TF144 са страхотно елегантни слънчеви с класическа авиаторска форма, изработени от най-висококачествени материали.

Като ги видим на носа на Агентът припадаме буквално като преди това признаваме: няма по-точен аксесоар от този за 007, редом дo скъпия часовник и убийствения поглед, скрит зад синкавото съвършенство на този чифт.




 

More All fashion