Следва

Посвещава се на Мерилин - Лимитираната серия на M.A.C вече е в продажба

EAU EFFICACE от Sisley - Почиства, тонизира, балансира, гали

Представи си я като супер продукт. Защото е такъв. Новата „всичко-в-едно“ разгримираща вода от Sisley, която...

Hair преди 11 години

Представи си я като супер продукт. Защото е такъв. Новата „всичко-в-едно“ разгримираща вода от Sisley, която премахва без остатък грима с едно движение, е истински екшън герой, когато говорим за качествено почистване, без значение от типа кожа.

Представялва невероятно нежна вода, която напомня по консистенция на тоник, но действа като тоалетно мляко, и е с формула „без измиване“, т.е почиства и освежава кожата, без да се налага изплакване. EAU EFFICACE от Sisley почиства лицето и очите, като сутрин нежно събужда кожата, а вечер я приспива с чиста прегръдка.

Докато върши основното си задължение да премахва всички нечистотии и грим от лицето обаче, тази животворна вода едновременно с това успокоява, хидратира и тонизира с активните си съставки кожата и най-хубавото е, че НЕ съдържа алкохол.

EAU EFFICACE от Sisley
по своята същност е мицеларна вода, естествено ароматизирана от съставките си и създадена така, че да се грижи за баланса на кожата. В състава й има и едно необикновено трио от сапунни растения - екстракт от шикакай (вид пълзяща акация в Азия), използвана в Индия заради почистващите и разкрасяващи свойства, екстракт от пустинна фурма, отглеждана в тропическа Африка, наричана „сапун“ в Чад и екстракт от гипсофил.

Елегантната черно-бяла опаковка, размер XXL, със специална помпа, подсказват още от витрината за изключителните луксозни качества на тази вода. А текстурара се усеща копринена и чувствена с приятен аромат на портокалови цветчета още при първото полагане.

Нанася се на цялото лице, очи и устни с памучен тампон, повтаря се, докато не се отстранят всички следи от грима.

180 лв. за 300 ml.
 

More Hair