Следва

Ден III: Спечели билети за концерта на Nouvelle Vague

ДА или НЕ на модерирането на коментари

По повод зачестили обаждания и забележки относно почти пълната липса на модерация в нашите сайтове, и в...

All About Life преди 11 години

По повод зачестили обаждания и забележки относно почти пълната липса на модерация в нашите сайтове, и в частност в София Стрийт Стайл, решихме да ви помолим любезно да вземете участие в една дискусия, чиято основна тема е именно тази: Да или Не на модерирането на коментари под постовете, в лайфстайл и модни медии, каквито са ViewSofia.com, SofiaStreetStyle.com, TeenViewSofia.com.

Като например:

• A
03.10.2012 в 12:04
А…. скоро ще си загащва циците в панталона. Изобщо не се връзва размера на бюста с това сукманче и коланчето.

• gradinko
03.10.2012 в 12:15
Браво на момичето, че е избрало чанта, с която да привлече общественото внимание към проблемите на хората с бъбречна некроза

• любака
03.10.2012 в 12:19
момичето си е супер а вие винаги ще си останете анонимки и мижитурки мишки български ей затва 90% процента от българите са свине и лайнари шото пллюят сичко проклети да сте хаха

• любака
03.10.2012 в 12:36
ми не, явно защото си руса не я познавам но тук има двама човека Будимир металников и градинко дето са точно олицетворение на фразата не народ а мърша а това с 90те процента еми сори ама в тва се убедих последните години масовия българин е тъп прост селлянин свиня сиччко плюе и не му харесва вечно недоволен но силен само на маса с пиене и пред монитора затва аз вече не се считам за българин отдавна ТЪПО ПЛЕМЕ!!!

Досега винаги сме били Против, защото смятаме, че плурализмът и свободата на изказа са ценно достояние в общество и време, в които се надяваме да живеем - свободно, демократично, отворено.

С течение на годините обаче и особено в последните месеци, оптимизмът ни относно това, че хората ще използват свободното слово отговорно и с градивна мисъл губи почва под краката си в редовете от коментари, целящи персонални обиди за сексуална ориентация, етническа принадлежност, недостатъци на външния вид и фигурата, и с нарочни груби обръщения към хората, които са застанали пред обектива на SofiaStreetStyle с идеята, че са част от нещо положително, което се случва по нашите географски ширини по подобие на безброй добри примери по света.

И затова питаме вас, драги и скъпи читатели, да или не на модерирането на коментари от подобно естество, които, според нас, обиждат най-вече автора им? Защото е важно да знаем какво е отношението ви към този изключително важен казус, за което предварително ви благодарим! 
 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 22 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 22 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.