Следва

Звезди, смокинг и опушени очи на партито на Карин Ройтфелд и MAC

Костюмът в 5 различни варианта, видян на front row. Кой е твоят?

Сериозното присъствие на костюма в най-класическата му версия - съчетание от сако и панталон от един топ плат...

All fashion преди 11 години


Сериозното присъствие на костюма в най-класическата му версия - съчетание от сако и панталон в един цвят и от една и съща материя, тази есен (и напълно очевидно - следващата пролет) ни изненадва приятно с десетките си прекрасни интерпретации.

Видян на подиума, често засичен в стрийт стайл фотографиите, днес, след цяла поредица модни седмици, виждаме Негово величество сред специалните гости на front row сцената.

От тях избрахме 5 любими варианта, защото не можем да се спрем на един, а ти ще ни кажеш кой е твоят:


Непретенциозно елегантен





Принцесата на Монако Шарлот Казираги на ревюто на Gucci в Милано носи костюм от деним по перфектен и много елегантен начин с луксозни аксесоари и малко сексапил чрез обувките с отворени пръсти. 

Бизнес класика



Приятелката на френския президент Франсоа Оланд и журналист в "Пари Мач", Валери Трирвайлер, видяхме на шоуто на Еди Слиман за Saint Laurent, знаково за столицата на висшата мода ревю, в безупречен костюм в кафяво в нейния сериозен стил, който перфектно бе съчетан с черен клъ и обувки на висок ток и платформа YSL. 

Отдолу - риза в силни, но не крещящи цветове. 

Вечерният смокинг

 

Изобретението на Ив Сен Лоран на ревюто на Saint Laurent в Париж се появи в новата си версия от Еди Слиман върху секси и много слаб модел. Типичният вечерен смокинг в 21 век, който интелигентните съблазнителки ще носят, изглежда точно така. И много ни харесва! 

Удобен и лежерен



Лу Доалон има нещо от стила на майка си Джейн Бъркин, разпознаваема с мъжката си елегантност по особен много женствен начин. В костюм на Chanel с лежерно навити ръкави, удобен, но луксозен се появи най-малкото момиче на Бъркин на ревюто на Chanel в Париж. Цветът и кройката са фантастични, създадени за работещо и независимо момиче. 

Секси



Младата красавица, актрисата Аманада Сейфрид, като гост на ревюто на Miu Miu в Париж вчера, носи съблазнителен по холивудски костюм в ярко червено, със скъсени панталони и сако в любимата ни дължина до бедрото. Русата й коса и закачливите аксесоари Miu Miu превръщат класиката в супер fashion този сезона.

Гласувай в анкетата горе коя е твоята перфектна версия на класическия костюм! 

Костюмът направи изобилства от варианти и за следващата пролет, чети в следващ материал и останалите силни тенденции за идния топъл сезон.

 

Анкета

Предпочитаният от теб костюм е...

More All fashion