Следва

Директно от Париж: Марк Джейкъбс за Louis Vuitton пролет/лято 2013

Звезди, смокинг и опушени очи на партито на Карин Ройтфелд и MAC

Много шик, силно опушено, супер звездно - това са определенията, залепващи като ръкавица за партито на Карин...

All fashion преди 11 години

Много шик, силно опушено, супер звездно - това са определенията, залепващи като ръкавица за партито на Карин Ройтфелд по причина на пускането в магазините на колекцията й за MAC Cosmetics, за която писахме преди седмици.

Виж: Карин Ройтфелд за MAC: колекцията е факт

Канйе Уест, Кейт Мос, Кара Деливайн, Карл Лагерфелд и още звезди на модния небосклон огряха събитието в изключителния с лукса и престижа си парижки Hôtel Salomon de Rothschild.

Дрес код, спазен подобаващо артистично от всички присъстващи - смокинг и опушени очи - дава различната нотка и дефинира повода, който ги е събрал, като дори момъкът на гардероба, сервитьорите и почти всички мъже на партито се виждат с опушен поглед и черни вечерни костюми.

Все по-влиятелната стилистка Рейчъл Зои е в обемен черен топ от Viktor and Rolf и силно стеснена пола-молив; моделът Kaрли Клос носи свръхсекси черна рокля с голяма цепка, която издължава и без това безкрайните й крака. Само Кара се отличава една идея с цветната си рокля в синьо, зелено и сиво, но това е обичайно за нея.

На парти като това знаменитостите се като пясък - многобройни и еднакви по значимост - освен Кейт Мос и Вивиан Уестууд, да уважат премиерата на козметичната линия на Ройтфелд се появяват още Марио Тестино, Наталия Водянова, Анна Дело Русо, Гарет Пю, Александър Уанг, Валентино Гаравани и още много, много други.

Вечерта, много вероятно окъпана в шампанско, стана възможна за проследяване благодарение на Twitter. А Karl и Carine в прегръдка на дансинга, като тя държи микрофон определено е черешката на тази снимкова торта.
 

More All fashion