Следва

Дарина Павлова след повече от 10 г. мълчание

Горкият Стефан Данаилов или горкият Владо Данаилов?

Много сложно е да се предвиди кой ще си тръгне от къщата идния понеделник, но това, което прави много силно...

People of art преди 11 години

В къщата на VIP Brother снощи се проведоха третите поред номинации.

Николай Мартинов е на елиминации поради правилника, като капитан на загубилия играта отбор; Бони - поради едноличното решение на Юлиан Константинов, който смята, че певицата е неискрена; и вече обичайните заподозрени Ирен Кривошиева - Владимир Данаилов. Определено това е най-силната тройка на елиминации, след първите две, в които напълно предвидимо публиката избра да отстрани първо Соня Колтуклиева и след нея - Аксиния.

Много сложно е да се предвиди кой ще си тръгне от къщата идния понеделник, но това, което прави много силно впечатление е фактът, че нападките основно срещу синa на Стефан Данаилов и майка му не секват, както от съквартирантите вътре в къщата, така и от коментиращите риалити формата отвън. Двамата са в тази ситуация вече втора седмица.

Язвителни забележки и директни обвинения в почти всички човешки грехове се стелят от всички страни към двойката майка - син, включително такива, че присъствието им в къщата е обида за бащата на момчето - големият актьор Стефан Данаилов. Самият професор Данаилов поиска с нарочно писмо до Нова ТВ портретът му, окачен на стената в къщата, да бъде незабавно махнат, главно поради липсата на изричното му съгласие да бъде поставен там. Биг Брадър поиска от сина му снощи да го свали на живо и да го внесе в изповедалнята. Момчето го направи, като сваляйки го, целуна лицето на баща си и го нарече "сладур".



Определено Ирен и Владо са подложени на огромен натиск, като сякаш им се отнема правото на лично решение. Защо са в къщата, защо са такива, каквито са, защо казват или не казват нещо. Владимир бил "невъзпитан", "луд", "объркан", "лишен от любов", "изпуснат от майка си" и т.н. , все прилагателни, чути от устата на колеги, които не познават лично никого от тях, но отсъждат с толкова лека ръка, сякаш не става дума за съдби, а за кило и половина грозде, което е взело да гние.

Междувременно за другите номинирани - Бони и Николай Мартинов почти нищо не се казва, или поне нищо лошо, но ние все пак мислим, че на елиминациите в понеделник ще има изненада и най-обруганите няма да си тръгнат.

Интересно ни е обаче какви са вашите усещания. Дали тази масова война срещу младия Данаилов и голямата актриса Ирен Кревошиева ще ги извадят от къщата още сега или публиката е много вероятно да отсъди друго.

Все пак шоуто си е шоу, но личните обиди, търсене на сметка и директно отсъждане отиват в крайност, която не е хубава. Кой как отглежда детето си, от кого го ражда, как го кръщава, с кого живее, докато го отглежда и пр., е проблем на самата личност, или в краен случай на градските клюкари, но по никакъв начин на известни люде, които трябва да излъчват умереност, етика и разбиране, когато са поканени да дадат мнението си по темата, вместо обратното /визираме част от гостите в снощното живо предаване на Нова ТВ, както и шоуто На Кафе, в което, откакто е започнал риалити формата на същата тази телевизия, злъчността и лошотията просто преливат/.

А това е ужасно зле не само за изправените пред обществения съд Ирен и Владо, но за всички. 


 

Анкета

Ще си тръгнат ли Ирен Кривошиева и Владимир Данаилов от къщата в понеделник?

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра