Следва

Double Trouble

Заведи го в Callas

Ако сте прочели внимателно интервюто ни с Веско Йорданов със сигурност сте...

Body преди 17 години

Ако сте прочели внимателно интервюто ни с Веско Йорданов със сигурност сте обърнали внимание на въпроса на VS: Какво му липсва на българския мъж за да изглежда добре? и на съответния отговор:
ВЙ: "Доверие в себе си, но в основата на всичко стои жената, която трябва да го изисква. Българския мъж го е страх да не изглежда като гей. В много голяма част това е въпрос на култура, такава каквато повечето мъже нямат".
Ето, проблемът се оказа в жените.
Може би е вярно, че жената е тази, която трябва да „постегне” момъкът до себе си. Например чрез заплахи, че ще го зареже?
Не, просто като му подскаже, че за да я спечели и задържи завинаги, цветята и милите приказки не са достатъчни. Трябва и брилянтна външност! 21-ви век е!
Сещаме се за онзи цитат от Том Райън:
„Вчера случайно зърнах отражението си, докато си лъсках спортните трофеи, и виж ти, сега ми е ясно защо жените са луди по мен.”
Ми да, толкова е хубаво – спортен, съвременен, активен и напомпан със самочувствие мъж! Най-добре собствен!
И така, за да ви улесним в подсказването, ето с какво от стъпките за разхубавяване е най-добре да започнете:

- една мъжка козметична процедура с продукти Sothys и място - козметичен салон CALLAS.

Там ще започнат със задължителната предварителна релаксация. Масло от олибан ще намали нервното Му напрежение и ще предотврати стареенето на клетките Му, есенциалното масло от черен пипер намалява болката, произхождаща от умората и стреса и благоприятства концентрацията. Следват приятни обтривания с топли хавлии, също добро средство за релаксация.
Сега ще отстранят мъртвите рогови клетки! Да живее чистата кожа!
Една от основните съставки на почистващия пилинг е фитомалцът, който спомага за регенерирането на увредените липидни слоеве на епидермиса от използването на бръснач и почистващи продукти.
И следва продължението... вкъщи. С детокси-почистващ продукт, крем за околоочен контур, хидратиращ флуид, анти-бръчков крем, тоалетна вода и стик-дезедорант.
Само хвърляй по едно око – постоянството е важно!

А, и метросексуалния мъж не е гей, нали?

Цена на процедурата 45 лв. Козметичен център Callas.

Callas е на Цар Иван Шишман 26, тел. 980 42 29,               0899 84 90 90         и

 www.callas.hit.bg .

                                                                 
 

More from View Sofia

More Body