Камелия скочи да защитава Мишо Шамара

След като тези дни песен на Мишо Шамара бе уличена в оскверняване на националния символ, за наша учуда, една от най-възмутените от случилото се, се оказа фолк-певицата Камелия...

 

След като тези дни песента на Мишо Шамара "Бяло, зелено и червено" бе уличена в оскверняване на националния символ, мнозина скочиха да защитават скандалния рапър. За наша учуда, една от най-възмутените от случилото се, се оказа фолк-певицата Камелия. И напълно противно на всеобщото схващане, рапът и поп-фолкът отново се побратимиха и то около една и съща мисия - да докажат, че когато изпълнител реши да сложи като мотив трибагреника в творчеството си, това не значи неуважение, напротив.

Помните ли атрактивната рокля в цветовете на трибагреника ни, с която фолк певицата Камелия пя през 2007 в защита на българските медици в Либия.Тогава стана страшен скандал, български политици искаха Ками да бъде съдена за поругаване на националния флаг. Този скандал отново стана актуален след като Мишо Шамара изпя "Бяло, зелено и червено” затова и фолк дивата взе страна по повод проблемите на рапъра с българското законодателство. Според Камелия нещата се преекспонират, а скандалът е напълно излишен.

Коментари: 2

R
Realist (2012/10/05 / 13:22)
Стига вече с тея глупаци и тъпите им ПР-ходове, за да напомнят за себе си. Аман от Пусита и Райъти по Света и у нас!
G
Gers (2012/10/05 / 11:48)
Ами, да беше чула песента, преди да коментира. И аз се чудех къде е скандала в песента, докато не чух конкретните оскверняващи редове и те определено не бяха тези за ГЕРБ. Ако има някой, който умишлено търси скандала в конкретния случай, това определено е самия изпълнител.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.