Следва

Street style вдъхновения - Шарен свят

В МЕТРО модна колекция „По-близо до природата”

Облекла от естествени материи - памук, вълна, в актуалните за сезон... 

Shopping преди 11 години

Не ни изненда, просто ни очарова... новата колекция дрехи на гиганта МЕТРО. С кратки скечове за различни ситуации от ежедневието, в които са подходящи двете линии "метро дрехи" Laura di Sarpi/дамска мода/ и Tailor&Son/мъжка мода/ , веригата ни показа аутфитите от естествени мматерии.

Облекла от памук, вълна, в актуалните за сезон Есен/Зима 2012 тенденции и цветове, чувството на комфорт в новите предложения на дрехи, можеш да получиш както от висококачествените материи, от които те са изработени, така и от съчетанието на елегантност и удобство, което прави дрехите подходящи за всеки повод.

Така както обръщаме все по-голямо внимание на чистите храни, биопродуктите, така търсим и удобните в нашето ежедневие блузи, якета, рокли, или панталони от естествени материи.

За новия сезон Есен-зима 2012 МЕТРО ще предложи в магазините в София 1, Пловдив1, Варна и Бургас. Качествени облекла на много добри цени.



Избор на дамски зимни кожени якета, рокли, панталони, блузи и пуловери в модерните за сезона кройки и цветове, отговарящи на изискванията на съвременната жена.



В колекцията специално място намират дрехите за мъже, направени от естествени и висококачествени материи, съчетавайки в едно стил и удобство – якета, ризи, блузи, пуловери и панталони - са търсените от съвременния потребител.



Облеклата с марките Laura di Sarpi/дамска мода/ и Tailor&Son/мъжка мода/ се изработват специално за МЕТРО Кеш енд Кери от водещи производители на дрехи в света.


 

More from View Sofia

More Shopping