Следва

ТЕНДЕНЦИОЗЕН БЛИЦ: С Ива Екимова

Седмичен ХОРОСКОП - 8 - 14 октомври

Помним Миа Вашиковска още откакто изигра Алиса в „Алиса в Страната на чудесата” на Тим Бъртън, след...

Astro преди 11 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ще се наложи да преразгледаш принципите си и да промениш възгледите си за околната действителност. Не търси лесен начин за решаване на задачите, нужно е повече упорство и ще се справиш с всичко. Сега можеш да се отпуснеш и да забравиш за диетите. Вслушай се във вътрешния си глас и хапвай каквото ти се иска. Ако си знаеш мярката, талията ти ще е в пълна безопасност.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Налага се да отделяш повече време на околните. Сега не е време да изгаряш мостове и да бягаш в неизвестна посока. Разправиите няма да доведат до нищо добро. Промениш ли тактиката – ще се промени и резултата. Не позволявай никой да разваля настроението ти! За да се чувстваш максимално комфортно обличай се в приятни, наситени цветове и щампи на цветя. И не забравяй да завършиш тоалета си с оригинални аксесоари!

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Тази седмица има вероятност да не ти харесва как изглеждаш, но не го преживявай тежко. Помни – силата не е в красотата, а в обаянието! Обърни внимание на вътрешния си свят. В понеделник общуването с любимия ще ти носи удоволствие и отлично настроение. Вторник – избягвай скъпи придобивки и излишни разходи. Денят е подходящ за откровени разговори – любовни признания, решаване на конфликтни ситуации. В края на седмицата не изпадай в крайности и не проверявай чувствата на любимия. Това ще предизвика само възмущение и неразбиране от негова страна.

РАК 22.06 – 23.07

За теб седмицата ще бъде доста важна и трябва да обърнеш особено внимание на събитията, случващи се в този период, тъй като те може да имат влияние върху живота ти и за напред, и не веднъж ще напомнят за себе си. В края на тези седем дни те очакват глобални промени, отнасящи се до вътрешния ти живот, които ще имат и външно проявление. За да бъдеш подготвен за тези събития и да не пропускаш нищо, вслушвай се добре в себе си, включи интуицията си. Също така имай предвид съветите от околните - отстрани нещата се виждат по-добре.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

В този период не трябва да разчиташ на интуицията си, необходимо е да поправиш грешките от миналото и да искаш прошка за греховете си. Миналото сега може да те преследва на сън и на яве и да не ти дава покой. Даденият момент от време те свързва с карма от всякакъв род, с наследственост. Възможно е да научиш тайна, пазена дълго от твоите предци. Това е време за съкровища и наследство. Огромна роля сега играят твоите родители и други предци. Трябва да се видиш с тях, да им обърнеш специално внимание; ако не са сред живите – да приведеш в ред техните гробове, да отидеш на църква, да направиш панихида. За твоя знак, това е време на странни срещи, необичайни емоции - каквито никога не си чувствал или преживявал. Може да почувстваш неоснователен страх или отчаяние.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ще имаш възможност малко да си отдъхнеш. За два дни можеш да забравиш за всичко – да си поспиш, да си полежиш пред телевизора или с книжка в леглото. Но само два дни! След това помисли с какво е най-добре да запълниш свободното си време. Дали със спорт, или с посещение на козметичен салон. Ти реши, но посвети част от времето си на красотата! Ако ти се прииска да добавиш във външния си вид малко оригиналност, обърни внимание на изключителни, авторски неща – всевъзможни аксесоари, от висулки за GSM до чанти.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Не бъди лицемер, помагай на нуждаещите се! Материалните интереси, сега не трябва да стоят на първо място, в противен случай са възможни големи загуби, разпиляване на финансови средства и дори кражби-загуби. За твоя знак е период на бумеранг, когато натрупаната негативна енергия се връща при теб и работи срещу самия теб. Събития се повтарят, стари рани напомнят за себе си. За теб е време на големи покупки, когато натрупаните спестявания помагат за осъществяването на дългоочаквани събития: това може да бъде покупка на "мечти", или на неща, които отдавна са обект на желание от твоя страна.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

За твоя знак е период на пълна концентрация върху това, което искаш да постигнеш, сега трябва да принесеш в жертват нещо, за да получиш друго, трябва да бъдеш бдителен и да не разпиляваш силите си за дребни неща, при това не си длъжен да вървиш към желания успех по преки пътища. Колкото по-близо си до рождения си ден (може да остава месец или по-малко), толкова по-трудни ситуации и мистерии ще възникват. Може да попаднеш в капан, който самия ти си поставил. Това е добро време за таен бизнес, за водене на тайни преговори, нещо да скриеш или прикриеш. Във всичко, сега трябва да избягваш публичност и да бъдеш по-предпазлив и внимателен, особено ако имаш нещо за криене.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Сега за твоя знак се получава твърде необичайно и интересно разположение на планетите, което може да ти даде възможност за запознаване с благодетел или фен на твоя талант. Важно значение в този период придобиват връзките и умението да ги използваш. Може да излезеш от всяка ситуация придобивайки нови познати и привличайки по-голям кръг от хора - от далечни роднини до приятели, на твоите приятели. Връзките могат всичко!

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Много научни открития, философски движения, религиозни традиции са се родили в подобно време, при даденото разположение на планетите. Така че, ако сега откриеш за себе си нещо ново и наистина различно - не се изненадвай, в теб са се събудили сили на мислител. Това е добър момент за осмисляне на натрупания опит, за обобщаване на изминатия път. Човек, който не е в състояние аналитично да осмисли миналото, не владее настоящето и бъдещето си. Прочети "Диалози" на Платон или се заеми с най-четената книга на света - Библията. Сега трябва да премислиш миналото си, може да намериш в отговорите от миналото своето бъдеще. Благоприятно е да се заемеш с медитативни и религиозни практики. Обърни особено внимание на сънищата и поличбите; хората, които ще срещнеш през тази седмица – не са случайни – всеки трябва по своему да разгадаеш.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Обърни внимание на вътрешния си свят. През този период се изостря твоята интуиция и способността да учиш, да научаваш. В този момент е добре да се занимаваш с всякакви тайни науки, както и психология. В средата на седмицата е възможно появата на нови желания и пориви. За да се реализират успешно твоите идеи и планове, трябва да претеглиш всички плюсове и минуси и да действаш много предпазливо. Трябва да се научиш да балансираш много процеси, за да се движиш напред по-уверено.

РИБИ 20.02 – 20.03

През текущата седмица не е необходимо да проявяваш твърде силно собственическите си чувства, това само ще отблъсне любимия човек. Не позволявай ревността да диктува условията, дори и да си пълен със съмнения. В четвъртък ще възвърнеш загубеното доверие и разбирателството в отношенията. Сега е благоприятно да поекспериментираш. Например, облечи се в стил, който винаги ти е харесвал, но който не си рискувал да изпиташ върху себе си.


Помним Миа Вашиковска още откакто изигра Алиса в „Алиса в Страната на чудесата” на Тим Бъртън, след което бе и Джейн Еър в последната филмирана версия на едноименния роман, виждаме я и в новата холивудска продукция "Беззаконие". Актрисата с полски корени, родена в Канбера, столицата на Австралия, е и лице на Miu Miu в пролетно-лятнаа им кампания и кариерата й все повече се изстрелва на горе. 

На 14 октомври Миа навършва 22 години, а вече е кино звезда.

More Astro