Следва

8 октомври, понеделник

ТЕНДЕНЦИОЗЕН БЛИЦ: С Ива Екимова

null

Celebrities преди 11 години

 

 

 



 

V. S. Черен кожен панталон, копринена риза, кашмирен пуловер с анималистичен принт, обувки с връзки, tip Оксфорд, палто от цветна кожа с косъм. В тази визия ще остявя/махна/добавя...
Ива: Ще оставя черния кожен панталон. Въпреки че не мога да си представя по-непрактична дреха. Но беше модерен преди 15 години и някак носталгично ми напомня за тогава.

От лятото в есента ще пренеса.... само една любима пола-солей, която много си харесвам и подозирам, че мога да комбинирам с ботуши.

Обувките, които ще са ми достатъчни за тази есен... Обувките никога не са достатъчни:)

Цветовете, в които се виждам облечена през новия сезон ще бъдат... свежи.

Това, което нямам търпение да си купя вече/или си купих вече е... Нямам време да посетя курс по мениджърски техники в сферата на високите технологии.

Последната ми онлайн покупка беше... Онлайн само разглеждам. В Лондон се научих на уиндоус шопинг - ако имаш време обикаляш, разглеждаш, набелязваш. Прибираш се у дома и проверяваш наличностите. Повярвайте ми след това видяното по магазините изглежда съвсем различно. Не пести време, но е доста рационален подход в подбора и комбинирането му с наличностите в гардероба. Работата ми не позволява безцелното обикаляне по магазините. За това първо разглеждам онлайн и в магазина отивам с готово решение.



Харесвам винтидж тенденцията, която все още е модерна... Особено в аксесоарите има очарование, харизма и загадъчност, които могат да се окажат повод за запознанство.

Най-старата дреха, която имам в гардероба си... всъщност е аксесоар – наметка от бяла лисица. Имам я от над 8-9 години, но си я обичам и ми е много скъпа.

Пазарувам предварително/в течение на сезона, защото... Пазарувам, когато имам време.

Тази есен със сигурност не бих носила... грозните обувки със среден ток и остър връх.

Синя спирала и червило вамп... не присъстват в несесера ми с гримове, защото не са в мой стил, но бих си сложила, ако облеклото и поводът го изискват – ей така, за да направя нещо различно.

Реших да променя дължината на косата си...., защото предпочитам тази незначителна промяна в личния си живот за сметка на нещо, което може да се окаже необратимо.
 

 

 

More from View Sofia

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 19 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 16 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.