Следва

8 октомври, понеделник

ТЕНДЕНЦИОЗЕН БЛИЦ: С Ива Екимова

null

Celebrities преди 11 години

 

 

 



 

V. S. Черен кожен панталон, копринена риза, кашмирен пуловер с анималистичен принт, обувки с връзки, tip Оксфорд, палто от цветна кожа с косъм. В тази визия ще остявя/махна/добавя...
Ива: Ще оставя черния кожен панталон. Въпреки че не мога да си представя по-непрактична дреха. Но беше модерен преди 15 години и някак носталгично ми напомня за тогава.

От лятото в есента ще пренеса.... само една любима пола-солей, която много си харесвам и подозирам, че мога да комбинирам с ботуши.

Обувките, които ще са ми достатъчни за тази есен... Обувките никога не са достатъчни:)

Цветовете, в които се виждам облечена през новия сезон ще бъдат... свежи.

Това, което нямам търпение да си купя вече/или си купих вече е... Нямам време да посетя курс по мениджърски техники в сферата на високите технологии.

Последната ми онлайн покупка беше... Онлайн само разглеждам. В Лондон се научих на уиндоус шопинг - ако имаш време обикаляш, разглеждаш, набелязваш. Прибираш се у дома и проверяваш наличностите. Повярвайте ми след това видяното по магазините изглежда съвсем различно. Не пести време, но е доста рационален подход в подбора и комбинирането му с наличностите в гардероба. Работата ми не позволява безцелното обикаляне по магазините. За това първо разглеждам онлайн и в магазина отивам с готово решение.



Харесвам винтидж тенденцията, която все още е модерна... Особено в аксесоарите има очарование, харизма и загадъчност, които могат да се окажат повод за запознанство.

Най-старата дреха, която имам в гардероба си... всъщност е аксесоар – наметка от бяла лисица. Имам я от над 8-9 години, но си я обичам и ми е много скъпа.

Пазарувам предварително/в течение на сезона, защото... Пазарувам, когато имам време.

Тази есен със сигурност не бих носила... грозните обувки със среден ток и остър връх.

Синя спирала и червило вамп... не присъстват в несесера ми с гримове, защото не са в мой стил, но бих си сложила, ако облеклото и поводът го изискват – ей така, за да направя нещо различно.

Реших да променя дължината на косата си...., защото предпочитам тази незначителна промяна в личния си живот за сметка на нещо, което може да се окаже необратимо.
 

 

 

More from View Sofia

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 23 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 19 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.