Следва

Maison Martin Margiela за H&M - Първите рeкламни визии

Дри Хемингуей в lookbook кадрите за новата линия на Савана Милър

Изобрът на лице за промоцията е покъртително силен, или поне за нас. Дри Хемингуей е сериозна, но секси и красива...

All fashion преди 11 години

Савана Милър, сестрата на актрисата Сиена Милър, създаде собствена колекция, наречена Savannah", която ще се продава и оналйн в сайта Nelly.com

За мен беше наистина важно да се вместя в тази ценова категория"
, казва Савана по повод пуска на колекцията. “Много мои приятели загубиха работата си в последните години, много хора действително са затруднени, но все пак искат да са модерни. Това беше, което ме водеше." Доста свежа констатация, особено изречена от дизайнер, нали? 

Изобрът на лице за промоцията е покъртително силен, или поне за нас. Дри Хемингуей е сериозна, но секси и красива в кадрите, оказва се близка приятелка на Савана Милър /покрай работата, по признанието на двете/ и, откровено казано, постига напълно целта - да обобщи колекцията само в няколко кадъра с присъствие, професионализъм и артистизъм.

Виж още в Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица>>
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.