Следва

Прах и драскотини

Владо Данаилов написа писмо до баща си

Тази вечер отново ще има „Училище за звезди“, което ... 

People of art преди 11 години

За втора поредна седмица сред номинираните са Бони, заедно с Ирен и Владо. Тази седмица към тях се присъедини и Ники, който беше капитан на загубилия отбор в сряда. Вотът на зрителите в понеделник продължава да е положителен -„За“ онзи, който искат да остане в шоуто.

В понеделник отново ще има „Училище за звезди“, което Big Brother организира за номинираните Съквартиранти. Какво подготвят те тази седмица:

Бони – още преди да влезе в Къщата, Бони заяви, че иска да завърши средното си образование. За да й помогне в постигането на тази си мечта, Big Brother изпрати певицата за един ден в елитна столична гимназия. След това в Къщата Бони получи учебник по история и тетрадка, както и мисията да научи 3 урока. 

Ники – заради неразбирането му с хората от другия етнос, Ники изкара цяла смяна с работници от почистването на София, за да види как си изкарват парите с честен труд. След работния ден, Ники отиде в дома на единия работник и трябваше да сготви храна за цялото семейство.

Влади и Ирен – Двамата посетиха дом за деца, лишени от родителски грижи, което се превърна в най-голямата радост за Влади от началото на предаването. Той вдъхна увереност на децата. След срещата, Владо написа откровенно писмо до баща си, което зрителите ще чуят утре вечер в Big Brother Live.

Гости на Ники Кънчев утре ще бъдат – Софи Маринова и Катето Евро, които ще подкрепят Бони. Ники ще бъде защитаван от дъщеря си Биби и Ивайло Караньотов. За Ирен и Владо ще се застъпят Капка Сидерова и бабата на Влади, адвокат Кривошиева.

А дали ще излезе семейството тази вече, можеш да гласуваш тук и да видиш какви са настроенията в анкетата>>
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра