Следва

Най-добрите street style визии от Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж. 1-ва част - Ню Йорк

Maison Martin Margiela за H&M - Първите рeкламни визии

След споделения първи поглед към творенията на белгийския майстор Мартин Маржела за шведите от H&М...

Fashion преди 11 години

След споделения първи кадър от творенията на белгийския майстор Мартин Маржела за шведите от H&M, попаднал във френския Elle за септември, научихме и още за това какво ще представлява рекламната кампания и кой е режисьор на клиповете към нея, но до този момент нищо повече не бе ясно за тази очаквана колаборация. 

Факт обаче са тези пет много красноречиви визии, пуснати в интернет, от които става ясно, че архитектурните и асиметричните силуети на Maison Martin Margiela и скандинавският характер на H&M са в удивителна любовна прегръдка, супер вдъхновяваща и със сигурност ще бъде шеметно успешна. Последното го знаем от прогнозите за истерия по целия свят след пускането на линията официално на 15 ноември във всички големи магазини на шведската марка.

Цветовете са неутрални, черно, бяло, беж, както ги обича Маржела, а артикулите са основно любимите ни обемни сака, хипер широки панталони, чудни рокли, палта и огромни зимни якета, но едва ли това е достатъчно, за да придобием пълна представа за колаборацията.

Но пък търпението ни определено е на прага на силите си.









 

More Fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.