Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Какво ще носят тази есен известните: Ива Екимова

Как възприемат една или друга тенденция, как ще я интерпретират чрез личното усещане за стил, какво са си взели...

All fashion преди 11 години

„Дали ще я наречем просто мода. Или ще употребим по-любимото нам "личен стил". Или ще става дума за най-хубавото - комбинацията от тези две понятия, интерпретацията и говоренето за тях винаги будят оправдан интерес, особено когато са намесени симпатични, усмихнати, красиви хора.”

Така стартирахме нашата сезонна рубрика, наречена ТЕНДЕНЦИОЗЕН БЛИЦ със… тази пролет и съвсем естествено продължаваме в новия есенно-зимен сезон.

Как възприемат една или друга тенденция, как ще я интерпретират чрез личното усещане за стил, какво са си взели от лятото в есента или какво никога не им е достатъчно, споделят в кратък, но завладяващ блиц някои от най-известните медийни лица.

Всяка седмица ще представяме по една интересна със собствен стилистичен почерк личност, а стартът на новия сезон дава Ива Екимова, която може и да познаваме в различни амплоата (от момиче на късмета, през съпруга на музикант, PR, до телевизионна и светска звезда), но е постоянна по отношение на безупречния външен вид.

V. S. Черен кожен панталон, копринена риза, кашмирен пуловер с анималистичен принт, обувки с връзки, tip Оксфорд, палто от цветна кожа с косъм. В тази визия ще остявя/махна/добавя...

Ива: Ще оставя черния кожен панталон. Въпреки че не мога да си представя по-непрактична дреха. Но беше модерен преди 15 години и някак носталгично ми напомня за тогава.

От лятото в есента ще пренеса.... само една любима пола-солей, която много си харесвам и подозирам, че мога да комбинирам с ботуши.

Обувките, които ще са ми достатъчни за тази есен... Обувките никога не са достатъчни:)

Цветовете, в които се виждам облечена през новия сезон ще бъдат... свежи.

Това, което нямам търпение да си купя вече/или си купих вече е... Нямам време да посетя курс по мениджърски техники в сферата на високите технологии.

Последната ми онлайн покупка беше... Онлайн само разглеждам. В Лондон се научих на уиндоус шопинг - ако имаш време обикаляш, разглеждаш, набелязваш. Прибираш се у дома и проверяваш наличностите. Повярвайте ми след това видяното по магазините изглежда съвсем различно. Не пести време, но е доста рационален подход в подбора и комбинирането му с наличностите в гардероба. Работата ми не позволява безцелното обикаляне по магазините. За това първо разглеждам онлайн и в магазина отивам с готово решение.



Харесвам винтидж тенденцията, която все още е модерна... Особено в аксесоарите има очарование, харизма и загадъчност, които могат да се окажат повод за запознанство.

Най-старата дреха, която имам в гардероба си... всъщност е аксесоар – наметка от бяла лисица. Имам я от над 8-9 години, но си я обичам и ми е много скъпа.

Пазарувам предварително/в течение на сезона, защото... Пазарувам, когато имам време.

Тази есен със сигурност не бих носила... грозните обувки със среден ток и остър връх.

Синя спирала и червило вамп... не присъстват в несесера ми с гримове, защото не са в мой стил, но бих си сложила, ако облеклото и поводът го изискват – ей така, за да направя нещо различно.

Реших да променя дължината на косата си...., защото предпочитам тази незначителна промяна в личния си живот за сметка на нещо, което може да се окаже необратимо.
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 6 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.