Следва

Бикини ретроспекция: Лято 2012

AXN седмични акценти 15-21 октомври 2012

Настъпва глобален катаклизъм след ... 

Movies & TV преди 11 години

 КОРАБЪТ
15 октомври, понеделник, 21:00 / 0:55 ч.

Настъпва глобален катаклизъм след инцидент с фатални последици в Женева, възникнал при включването на ускорителя на частици. Учител, учен и няколко ученици преживяват бурята и страничните ефекти, причинени от ускорителя, и учебният кораб „Естрела дел Норте” става техният спасителен бряг. Те се отправят на едно пътуване на оцеляването. Животът им е постоянно в опасност, а проблемите изникват един след друг, докато се опитват да намерят парче земя сред океана.

С участието на: Айрин Монтала, Бланка Суарез, Хуанхо Артеро, Марио Касас

Д-Р ХАУС
17 октомври, сряда, от 21:00 / 0:55 ч.



Епизод 3: Алис, авторка на популярна поредица детски книги, неочаквано получава пристъп точно преди да направи опит за самоубийство. Медицинският екип от Принстън Плейнсбъро се изправя пред предизвикателството да прецени както възможните й предходни заболявания, така и нестабилното й психическо състояние. Хаус не успява да постави диагноза на Алис, но е убеден, че ключът към разгадаване на състоянието й следва да се търси между кориците на последния й роман.

С участието на: Хю Лори, Лиса Еделщайн, Робърт Шон Ленърд, Омар Епс, Джеси Спенсър

ОТВЪД ВЪЛНАТА
20 октомври, събота, от 15:30 / 16:00 ч.



Разочарована от досегашния си живот, Лейси Фармър избягва от майка си, която почти е забравила за нея, и се насочва към Хаваите, където се надява да постигне мечтата си да стане професионален сърфист. Скоро научава, че нейният стар познат Джъстин подготвя група млади жени за „УейвСинк”, и се зарича да му докаже, че мястото й е сред тях. Междувременно новите момичета на „УейвСинк” – Бърди, Дон и Кай – имат свои собствени проблеми, докато се опитват да се нагодят към предизвикателствата на новия си живот, както и да се справят с трудностите на съвместното си съжителство в къщата.

С участието на: Сузи Полард, Тифани Хайнс, Натали Рамзи

ХОТЕЛЪТ НА УЖАСИТЕ
20 октомври, събота, от 22:00 ч.



Двамата приятели от колежа Джош и Пакстън и новия им познат от Исландия Оли, когото са срещнали по време на пътуването си, обикалят с раници из Европа. Най-после се озовават в Амстердам, където спират, за да се отдадат на пиене, наркотици, а защо не исекс. Там получават безценен съвет от други туристи да посетят Братислава. Момичетата в Словакия били луди по чужденците, и особено по американците. Подмамени от обещанието за лесен секс, те пристигат в страната от бившия социалистически блок. Когато осъзнават, че са потенциални жертви на международната мафия за заснемане на убийства, вече е твърде късно...

С участието на: Дерек Ричардсън, Джей Ернандес, Ейтор Гудьонсон

ЗАЩИТНИЦИТЕ
15 – 19 октомври от 20:15 ч.



„Защитниците“ е драматична история за двама небикновени адвокати от Лас Вегас, които дават всичко от себе си за защита на клиентите им. Адвокатската кантора „Морели и Качмарек“ се ръководи от Ник Морели, сериозен и упорит адвокат, който представлява клиентите си по най-добрия възможен начин, без значение дали случаят е малък или голям; и партньорът му, Пийт Качмарек, чиято страст към правните науки е равна по сила единствено на любовта му към котките, красивите жени и скъпите дрехи. Към тях се присъединява Лиза Тайлър, ентусиазирана млада адвокатка, която се опитва да загърби миналото си на екзотична танцьорка, и младата асистентка Софи. Двамата съдружници постигат успех в бизнеса, но личният им живот е пълна каша.

С участието на: Родгър Корсър, Калън Мълвей, Джоузеф Бер, Никол да Силва, Самюъл Джонсън

КРАЛЯТ НА РИБАРИТЕ
17 октомври, сряда, от 22:05 ч.

Един откачен тип избива посетителите на популярен бар в Ню Йорк, след като чува тирадата на популярния диджей Лукас срещу юпитата. Изпълнен с угризения, диджеят се сприятелява с Пери. Той е бивш професор, изгубил разсъдъка си, а после и своя дом, след като любимата му бива убита пред очите му при престрелката в бара. Джак се опитва да изкупи вината си, като помага на Пери да се сдобие с вещ, която бившият професор счита за Свещения Граал, от частната библиотека на човек от хайлайфа в Ню Йорк, както и да спечели сърцето на Лидия – момичето, в което Пери е влюбен.

С участието на: Робин Уилямс, Джеф Бриджис, Адъм Брайънт, Лара Харис

АЛФА 0.7
15 октомври 10:10 / 17:40 ч.



Щутгарт в близкото бъдеще. Градът се подготвя за домакинството на Среща на върха по въпросите на сигурността в ЕС. Германската федерална полиция за първи път ще използва като охранителна мярка мозъчен скенер, разработен от Неврологичния център за предвиждане на престъпления (НЦПП). Йоана Бергер, съпругът и дъщеря й пристигат в Щутгарт, където Йоана започва работа като контрольор в голяма охранителна фирма. Но още с пристигането си получава обезпокоителни видения. Тя не знае, че се е превърнала в Алфа 0.7 – обект на секретен експеримент, провеждан от НЦПП, при който съзнанието на един човек бива контролирано отвън.

С участието на: Виктория Майер, Ана Мария Мюе, Арне Ленк, Тобиас Шенке, Оливер Щритцел, Томас Хубе

ПЪРВОБИТЕН СВЯТ
19 октомври, петък, от 0:45 ч.



Епизод 5: Конър и Аби получават задачата да проучат странен сигнал за аномалии, но откриват митологичния Лабиринтодонт в малък крайбрежен град. Опитват се да го проследят, но животът им бива заплашен от група фермери-контрабандисти на гориво. В Центъра за иследване на аномалии Мат е обезпокоен от изчезването на Емили и тръгва да я търси.

С участието на: Киаран Макменамин, Андрю-Ли Потс, Хана Спиърит, Бен Милър

 

More from View Sofia

More Movies & TV