Rowenta ви подарява допълнителни 3 години гаранционно обслужване

Какво може да те спечели в една прахосмукачка, ако искаш просто да е мощна, с добър дизайн, тиха, удобна за работа, с добра гаранция и обслужване...

Какво може да те спечели в една прахосмукачка, ако искаш просто да е мощна, с добър дизайн, тиха, удобна за работа, с добра гаранция и обслужване? Нас вече ни заплениха най-тихите прахосмукачки Silence Force Extreme се предлагат с удължена 2+3 години гаранция. Едно малко бижу с големи възможности и показан талант.

Чети внимателно, защото тази информация е ценна. И ще ти бъде в полза следващите дни.
Rowenta сбъдва желанията на своите клиенти и сега подарява 2+3 години удължена гаранция за прахосмукачките Silence Force Extreme и Silence Force Extreme Compact. Съчетавайки технологии и елегантен дизайн, Silence Force Extreme и Silence Force Extreme Compact са най-тихите прахосмукачки, създавани някога. Патентована четка предлага уникална сила на засмукване и оптимизирано ниво на шум. Дизайнът е компактен и олекотен, а цветовете са красиви и модерни. Моделите се предлагат с различна мощност от 1000 до 2200 W и с разнообразни приставки. Всички са снабдени с иновативна ергономична дръжка, удобна за работа с две ръце и ненатоварваща гърба.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.