Следва

10 октомври, сряда

Ден VII: Спечели очна линия Precision Eyeliner от Golden Rose

10 подаръка, напълно неочаквани или такива, за които си мечтал, сред които луксозни ... 

All About Life преди 11 години

В специално каре Подаръци на месеца всеки ден ще имаш възможност да се регистрираш с email, години, адрес и трите имена за една от десетте страхотни награди, които ще обявяваме от първия работен ден на новия месец до десетия, а в следващите десет работни дни, ще публикуваме имената на спечелилите.

10 подаръка, напълно неочаквани или такива, за които си мечтал, сред които луксозни козметични продукти, ваучери, процедури за разкрасяване, дрехи, незабравим уикенд в хотел, билети за най-страхотните концерти и още - всичко това всеки месец на страниците на ViewSofia за 10 от всички регистрирали се читатели.

Какво трябва да правиш
- да следиш ViewSofia всеки ден, където на начална страница в най-дясното каре, ще представяме твоите подаръци.

Днес твоят подарък може да бъде:
Досега очната линия беше запазена територия на професионалните гримьори и по-сръчните дами ...
Новата очна линия Precision Eyeliner от Golden Rose е лесен и практичен за употреба маркер, с който всеки с лекота може да постигне красиви и секси очи.

Новата очна линия маркер създава супер устойчив и дълготраен грим (до 10 часа без избледняване на цвета) , без драматично разгримиране.

За да се регистрираш за този от подаръците на месец Октомври на ViewSofia, напиши мейл със заглавие името на наградата, за която играеш. Изпрати на [email protected] трите си имена, години, местоживеене и точен адрес, плюс телефон и следи дали и какво си спечелил във втората половина на месеца. 


За всеки подарък играеш отделно, написвайки името му като заглавие на писмото!
 

More from View Sofia

More All About Life