Следва

Какво ново - Balenciaga с дрехи за по-пълните хора

Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Eye Balm с премиера през ноември

Прегръщайки философията, че “Всяка жена може, да бъде красива,” през... 

Shopping преди 11 години

Прегръщайки философията, че “Всяка жена може, да бъде красива”, през 2011 Estée Lauder създават Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Crème, предназначен за глобална грижа против стареене. Сега, Estée Lauder пренасят всички положителни качества на този крем в новия Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Eye Balm, околоочен крем с грижа против стареене, способен да отговаря на променящите се нужди на кожата и способен видимо, да намали видимите белези на стареене.

С възрастта крехката кожа около очите започва да се променя. Може да стане дехидратирана, могат да се появят сухи линии и бръчки, както и тъмни кръгове, подпухналост, отпускане, а резултатът изобщо не е приятен - очите изглеждат така уморени. Чрез реактивиране на естествената способност на кожата да изглежда млада новия Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Eye Balm предусеща и отговаря на необходимостта на кожата от младостта и красота като забавя появата на видимите белези на стареене в деликатната околоочна зона.

Давайки преимущество на безпрецедентната комбинация от патентованата от Estee Lauder IntuiGen Technologyформула и ексклузивният, нов Троен Подхранващ Комплекс и усъвършенстваната технология SIRT-1, Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Eye Balm забележително намалява видимите белези на стареене около очите.



Този копринено нежен балсам помага за възстановяването на еластичността, линиите на кожата около очите са заличени, а появата на нови е отложено максимално във времето. Той моментално подхранва и ревитализира околоочната зона и помага за подмладяването и.

Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Eye Balm
има красива, обичаща кожата формула, която е кадифено мека и съдържа уникална бленда от красиви, сияйни оптични частици. Лека, но в същото време подхранваща, формулата се разнася леко и равномерно по кожата около очите. Този крем създава перфектна основа за нанасянето на коректор и работи еднакво добре под или над грим. За допълнително подсилване и моментална хидратация и подмладяване, балсамът може, да се използва като ежеседмична маска за околоочния контур.

Дерматологично и офталмотологично тестван.
Не причинява акне, без добавъчни аромати и е подходящ за всеки тип кожа.

Ще можете да откриете REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING EYE BALM на щандовете на Estée Lauder ноември 2012г.
 

More Shopping