Следва

Дизайнерът Вяра Георгиева ще облича Мира Добрева за ефир

Да или Не - Шапките на Пиърс Аткинсън

Лъв, козина, гръб на калинка, колан, барета с нокти или воалетка с рога, ако си жена, или олигофренка с надпис...

All fashion преди 11 години

Лъв, козина, гръб на калинка, колан, барета с нокти или воалетка с рога, ако си жена, или олигофренка с надпис "Обичам мечките", както и невъобразими разновидности на цилиндъра, ако си мъж - това предлага в есенния си каталог английският създател на шапки и подобни на шапки неща - Пиърс Аткинсън.

Самият Пиърс е художник, илюстратор, организатор на партита, стилист, DJ и още куп неща, а нещата му са на почит във Vogue, Tatler, V Magazine и прочее важни издания.

Разглеждайки фантасмагоричните му творения, твърдим, че те са твърде, твърде добри, но добавяме и две условности - едната е свързана с нашия допотопен балкански страх, че твърде смелото не е на хубаво и още, че шапката си е важно нещо, но едно 350 лири не ни се дават.

Втората условност обаче по никакъв начин не касае купчината световни знаменитости, които носят произведенията на Аткинсън - сред тях Anna Dello Russo, Кейт Мос, Lady Gaga, Риана, Кейт Бланшет, Палома Фейт.

Виж още на piersatkinson.com

Анкета

Ти би ли носил шапките на Пиърс Аткинсън?

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 12 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.