Следва

Дизайнери за следене - Caterina Gatta

Дизайнерът Вяра Георгиева ще облича Мира Добрева за ефир

Част от визиите, с които ще виждаме Мира на екран в събота и неделя, са черно-бял ансамбъл от пола и риза без...

All fashion преди 11 години

Едно от най-елегантните телевизионни присъствия, дългогодишен журналист в БНТ 1, водещ на предаването „Отблизо” в същата телевизия, Мира Добрева, ще облича за ефир дизайнерските модели на Fede Fashion Studio. 

Част от визиите, с които ще виждаме Мира на екран в събота и неделя, са черно-бял ансамбъл от пола и риза без ръкав, която чудесно подчертава обгрижваната фигура на водещата, и дълга рокля в млечно сиво с интересен детайл. 

Този сезон предаването "Отблизо" стартира с ново ефирно време, а именно уикендът от 11:00 до 12:00 часа. От самото му начало в него се говори за добрата новина като първа и на преден план се извеждат красивите и драматични обрати, които се развиват положително в живота на всеки.



Освен за този на Мира Добрева, дизайнерката Варя Георгиева и лейбълът й Fede Fashion Studio ще се грижат и за избора на редактора в предаването - Стела Арищиева.
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.