Следва

Whirlpool - мисли, усеща, глези

Силните на деня – заедно

Ш като шампион?
Да, и Ш като шоколад!
На пазара за бутиков шоколад в България намерихме...

Food преди 17 години

Ш като шампион?
Да, и Ш като шоколад!
На пазара за бутиков шоколад в България намерихме истински трезор. Точно като на френски: трез (много) ор (злато).
Много златните изкушения са в изискан френски стил и с аристократично белгийско потекло.
И дори ни се струва малко нечестно, че ги сравняваме със златото - този така материалистичен символ.
Защото душата им е тази, която препраща към една богата и красива култура, легендарна и едновременно с това, вече достъпна за всеки желаещ.

От създаването си фабриката за фантазии е с реномето на доставчик на Белгийския кралски двор...
Любопитни ли сте вече?
Жеф де Бруж (Jeff de Bruges) е марка с огромен опит и традиции в производството на какаови продукти и тяхното представяне в радващ окото вид.
Но най-вече в дразненето на дори най-претенциозните вкусови рецептори на клиентите си.
Които, както разбрахме вече, са не кои да е...
Освен с царския вкус и безупречния дизайн на гамата продукти, можем да бъдем горди, че представителите тук са се постарали (и успели!) да поставят и български отпечатък. На фона на топлещия душата аранжимент на Жеф де Бруж в Мол София, вече можете да откриете и опаковка бонбони с...мартеници. Прекрасна хрумка!
А обичате ли кафе? Ако обичате и кафето и какаото, то с помощта на Жеф де Бруж можете да усетите лично удоволствията и ползите от това силните на деня да са на ваша страна.
Ако пък твърдите, че не обичате, опитайте и ще си говорим пак.
Изборът е богат – между осем вида пралини, с млечен и натурален шоколад, с разнообразна форма, и на кафени зърна, с ядки и с най-опияняващите аромати на любимите ни кафе вариации.
Моканучо, капучино, кафе лате... свят все пак трудно ще ви се завие, имайки предвид напълно реалното им характерно действие.
Предлагат се в кутии, които биха впечатлили всеки получател на вашия подарък, както и биха били прекрасно допълнение на домашния ви стил и уют.
А за истинските почитатели на кафе културата Жеф де Бруж е намерил най-подходящия подарък – опаковка кафе+шоколадови бонбони в класическите кафени чаши с чинийка.
Кафето е неизменен спътник на почти всички нас, а и вече доказан източник на ценни за организма съставки. Но наистина, трудно е да си представите какво е, когато е съчетан с лекото и приятно стимулиращото действие на какаото.
Ефектът не може да бъде наречен ободряващ – този израз е прекалено агресивен. Извисяващ е доста по-близо.
Наистина прекрасно!

 

Магазинът се намира в Mall of Sofia партер

More from View Sofia

More Food