Следва

THE BEAT

SMS-творци

Думите отлитат, sms-ите остават! Изследването на развитието на sms-културата не е приключило. Очакваме още...

Галерии преди 16 години
Думите отлитат, sms-ите остават! Изследването на развитието на sms-културата не е приключило. Очакваме още, и още диви съобщения, които те впечатляват и разсмиват.

Ние обръщаме внимание на твоя труд, затова продължавай да търсиш смешни, шантави, нетипични и какви ли още не sms-и .

Сподели ги с нас на формата ни за контакт<@SITE_URLa>. Разрови се в папка „Съобщения” на телефона си и напиши на ViewSofia. За да четеш и да се смееш! Ето някои от най-безумните sms-и, които получихме:

1.<@SITE_URLstrong> “Нека се научим да прощаваме, нека бавно остаряваме, нека повече да се обичаме, на себе си да приличаме, нека бъдем по-добри, не само в такива дни. Весела Коледа!”

2.<@SITE_URLstrong> "Без теб съм като парашутист без парашут; като роза без бодли; като PC без процесор; като кетчуп без домати; като маслен радиатор без масло; като шоколадови бонбони без шоколад; като GSM без sim-карта; като фар без крушка; като Big Brother без камери; като море без вълни; т.е като нищо!”

3.<@SITE_URLstrong> „От щастие да не се оттървеш, да ти писне от пари, и нека мъжът, който те обича, бъде този, който да ти спира тока.”

4.<@SITE_URLstrong> „С настоящия смс Ви уведомяваме, че към вас пътуват 1 000 000 целувки ескортирани от третатанкова дивизия, 3 изтребителя, 9 бомбандировача, 3 ракетни катера и 1 подводница. Моля сдайте без съпротива. В противен случай ще ви залее безпощадно цунами@SITE_URLот целувки@SITE_URL”.

Най-яркият ще получи чисто нов цветен телевизор. Бъди част от sms-поезията!

More from View Sofia

More Галерии