Следва

Новата хидратираща пудра MAC Prep+Prime Beauty Balm в три естествени нюанса

Make up Day – Yves Rocher представиха най-новите си продукти на специално събитие

Make up Day – представяне с Кирил Чалъков на декоративната козметика на френския бранд... 

Hair преди 11 години

Гости и почитатели на френския бранд Yves Rocher (като вторите изобщо не са малко), заедно с журналисти се събраха преди дни в магазина на марката в Serdika Center за специално представяне на декоративната козметика и най-новите продукти от създателите на естествената красота.

Специално за събитието в София пристигна и г-н Анри-Бернар Бедоан, регионален директор за Източна Европа на Yves Rocher.



Вечерта бе открита от Антоанета Карамунчева, бранд мениджър на Yves Rocher за България. 

Броят на магазините Yves Rocher в България се увеличава непрекъснато, предстои откриване в края на ноември на нов център с козметична кабина Yves Rocher в първия универсален магазин у нас – Debenhams, разположен в предстоящия да се открие много скоро Bulgaria Mall.









Същата вечер гримьорът на звездите Кирил Чалъков разказа подробно за най-новия продукт на марката – Pure Light фон дьо тен, който придава на кожата естествен и тен и повече блясък.



След презентацията, с чаша изискано френско розе в ръка и топящите се в устата френски макарони, всяка гостенка можеше да получи съвет кой е най-подходящият цвят фон дьо тен за нейната кожа и с какви сенки и червило може да бъде постигната съответната цялостна, красива и впечатляваща визия.



Представен бе и новият парфюм на марката за тази есен – So Elixir Purple, с дърък и страстен аромат. 

Великолепен подарък от Yves Rocher сме приготвили за читателите си в понеделник в каре Подаръци на месеца, затова не пропускай да провериш как още в 10.00 сутринта!
 

More Hair